کد خبر:۱۱۹۷۳۴
عضو کانون بسيج اساتيد دانشگاه شيراز:
اجلاسیه 14 هزار و 600 شهید فارس كار بزرگي است
عضو کانون بسيج اساتيد دانشگاه شيراز گفت: برگزاري كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد فارس كار بزرگي است و بايد كار هر روز ما باشد و مختص يك زمان خاص نباشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، پروفسور حسن نيلي امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: قبل از اينكه راجع به اهميت برگزاري اين كنگره صحبت شود، بايد به دو بحث مقام شهيد و مقطع زماني كه شهدا در آن به اين درجه نايل شدند توجه كرد.
وي ادامه داد: در خصوص شهيدان اگر توانستيم جايگاه، ارزش و منزلت نه يك شهيد بلكه قطره اي از خون او را درك كنيم، آن موقع مي توانيم مقام يك شهيد را دريابيم.
نيلي با اشاره به مقطع زماني دوران هشت سال دفاع مقدس، بيان كرد: هميشه مقام شهيد ارزشمند و جايگاه خاص خود را دارد ولي مقطعي كه انقلاب اسلامي در آن واقع شد سرآغاز تحولاتي در عرصه جهاني بود.
وي افزود: به جرات مي توان گفت هشت سال دوران دفاع مقدس تاريخ بشر را تغيير داد، كه شروع و جرقه هاي اين تحول با انقلاب اسلامي زده شد.
عضو هیات علمی دانشگاه شیراز تاكيد كرد: جايگاه شهدا جايگاهي است كه بايد در مسير تحول كلي و تغيير جهت تاريخ آن را تحليل كرد.
عضو بسیج اساتید دانشگاه شیراز بيان داشت: در چند قرن گذشته بشر دستاوردهايي داشته و مسيرش در جهت شتاب براي بهره وري مادي بوده است كه شهدا آمدند و فضاي ديگري را در تاريخ رقم زدند و جهت گيري تاريخ به سمت ماديگري را به سمت ارزش هاي الهي سوق دادند.
نيلي ادامه داد: الان مي بينيم كه چشمه هاي جوشاني كه ناشي از تفكر، انديشه و جهت گيري هاي آنان است در نقاط مختلف دنيا در حال جوشيدن است و اين چشمه ها در حال ملحق شدن به يكديگر هستند تا انشالله دريايي را ايجاد كنند كه آن دريا موجب تحول و تغيير جهت تاريخ خواهد شد.
وي با تاكيد بر درك جايگاه شهدا، ادامه داد: آن قدر جايگاه شهيد والا است كه اگر بتوانيم بزرگداشتي براي يك قطره خون شهيد بگيريم كار بزرگي كرده ايم، چون طرف معامله شهيد خداوند است.
عضو بسيج اساتيد دانشگاه شيراز گفت: هر چيزي كه وجه و صورت خدايي پيدا مي كند بشر قادر نخواهد بود كه حد و اندازه اي برايش تعيين كند.
نيلي اضافه كرد: قبل از اينكه بخواهيم به يادواره ها و كنگره هاي شهدا بها دهيم بايد در مرحله اول بتوانيم بهاي يك قطره از خون شهيد را تعيين كنيم و اگر بتوانيم اين كار را انجام دهيم بعد مي توانيم جايگاه شهيد و كنگره شهدا را مورد توجه قرار دهيم.
وي يادآور شد: برگزاري كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد فارس كار بزرگي است و بايد كار هر روز ما باشد و مختص يك زمان خاص نباشد.
استاد دانشگاه شيراز بيان داشت: براي اينكه شهدا مثل خون در رگ تاريخ جاري هستند و ما هم بايد يادشان را هميشه زنده نگه داريم و مثل آنها هميشه جاري باشيم تا دچار ركود، رخوت و خميدگي نشويم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰