کد خبر:۱۱۹۹۷۷۷

پایش بیش از ۲ هزار مصرف کننده گاز در آذربایجان شرقی

سرپرست شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: تاکنون بیش از ۲ هزار پایش مصارف در استان انجام شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فیروز خدایی با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح پایش مصارف گاز واحد‌های اداری و تجاری از اول آبان ماه در سراسر استان آغاز و با بررسی مدون، صدور اخطاریه‌های متعدد در صورت عدم اقدام مؤثر نسبت به قطع جریان گاز اقدام شده است.

وی در راستای اجرای طرح پایش مصارف گاز ادارات و اماکن عمومی از تشدید نظارت بر مصرف گاز در این اماکن خبر داد و افزود: در شرایط کنونی که با محدودیت منابع انرژی مواجه هستیم، صرفه جویی در مصرف گاز بیش از پیش ضروری است و از همه مدیران ادارات درخواست می‌شود با رعایت الگوی مصرف، در کاهش هدررفت گاز طبیعی همکاری کنند.

وی با اشاره به این‌که تاکنون بیش از ۲ هزار پایش مصارف در استان انجام شده است، گفت: این شرکت در قبال حفظ منابع انرژی و تأمین مستمر گاز مشترکین و مصارف بهینه گاز مسئول بوده و از هیچ تلاشی برای تحقق این هدف فروگذار نخواهیم کرد.

سرپرست شرکت گاز آذربایجان شرقی ادامه داد: طرح پایش مصارف گاز به منظور رعایت دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه و جلوگیری از هدررفت گاز در موتورخانه‌ها اجرا می‌شود که بر همین اساس ۵۰ مورد اخطار به مراکز اداری و عمومی صادر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار