آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۰۲۷
در مراسم تودیع و معارفه استاندار کرمانشاه؛

مومنی: گمرکات کرمانشاه می‌تواند استان را متحول کند/ ۱۶۹ واحد تولیدی راکد در کشور وجود دارد+فیلم

وزیر کشور گفت: استاندار جدید کرمانشاه پیش از این در هر چهار معاونت استانداری مسئولیت داشتند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مومنی، وزیر کشور در آیین تکریم و معارفه استاندار کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه نقش ویژه‌ای در دفاع از تمامیت ارضی کشور را داشته است.

وی افزود: استان کرمانشاه در آمار رسمی می‌گوییم ۱۰ هزار شهید داشته است، اما بسیاری از شهدا در این استان به شهادت رسیدند.

کد ویدیو



وی گفت: آمار‌هایی که استاندار سابق درباره پیشرفت کرمانشاه ارائه دادند، متقن است آقای صحرایی در این سه ماه لحظه‌ای درنگ نداشتند و تلاش کردند.

کد ویدیو

استاندار جدید کرمانشاه پیش از این در هر چهار معاونت استانداری مسئولیت داشتند

وزیر کشور افزود: نمی‌توانیم برای استان آزمون و خطا کنیم. عدم پیگیری و تلاش خود ایشان برای این مسئولیت یکی از شاخص‌های ما برای انتخاب بود. ایشان هیچ پیگیری نداشتند و از هیچ جایی هم آقای حبیبی سفارش نشد.

کد ویدیو
 

گمرکات استان می‌تواند کرمانشاه را متحول کند

وزیر کشور گفت: استان کرمانشاه ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه کشاورزی، معادن و دامداری دارد. ظرفیت بسیار خوب و بی‌بدیل برای تبادل تجارت و گردشگری دینی و مذهبی در کرماشناه وجود دارد. همسایگی و ارتباط خوب با کشور عراق و اقلیم از ظرفیت‌های استان است.

 

کد ویدیو

 

مومنی گفت: یکی از چالش‌های عمده غیر از بیکاری واحد‌های راکد و نیمه تمام استان است. ۱۶۹ واحد تولیدی راکد در کشور وجود دارد یک واحد به هر دلیلی نیمه تمام مانده و ادامه آن به صرفه نیست.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: در کشور واحد‌های تولیدی داریم که راه‌اندازی شده و اکنون راکد است. نرخ راه‌اندازی واحد‌های راکد نصف نرخ سالانه کشور است.

 

کد ویدیو



حکم انتصاب منوچهر حبیبی استاندار جدید کرمانشاه توسط وزیر کشور اعطا شد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار