کد خبر:۱۲۰۰۲۸۵

صدور ۵۳۰۰ پروانه کسب الکترونیکی در گیلان

مدیر کل اقتصاد و دارایی ایران از رتبه چهارم این استان در صدور پروانه الکترونیکی خبر داد و گفت: از مرداد ۱۴۰۱ الی آبان ماه ۱۴۰۳ با تلاش‌های صورت گرفته ۵۲ هزار پروانه کاغذی به مجوز الکترونیکی تبدیل شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا نوروزی مدیرکل اقتصاد و دارایی گیلان، با اشاره به آخرین وضعیت صدور مجوز بی‌نام معتبر در گیلان اظهار کرد: تا پایان آبان ماه سال جاری از ۴۵۸ عرصه شناسایی شده در گیلان، ۴۲۲ عرصه قابل واگذاری شناخته شد که از این تعداد برای ۲۳۸ عرصه مجوز صادر شده و مقدمات جذب سرمایه‌گذاران برای ۲۰۸ مجوز بی‌نام معتبر نیز در این عرصه‌ها فراهم شده است.

وی با بیان اینکه گیلان یکی از استان‌های برتر کشور در صدور مجوزهای بی‌نام است، گفت:از ۲۰۸ عرصه ۱۲۷ مجوز در بخش صنعت، معدن و تجارت، ۳۳ مجوز در حوزه جهاد کشاورزی، ۲۸ مورد در بخش میراث فرهنگی، هفت مجوز در بخش شیلات، چهار مجوز برای ایجاد شهرک‌های کشاورزی، یک مجوز در بخش ورزش و جوانان، ۶ مورد در بخش منابع طبیعی و ۲ مجوز در بخش نظام مهندسی کشاورزی صادر شده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی گیلان همچنین از رتبه چهارم این استان در صدور پروانه الکترونیکی خبر داد و افزود: از مرداد ۱۴۰۱ الی آبان ماه ۱۴۰۳ با تلاش‌های صورت گرفته ۵۲ هزار پروانه کاغذی به مجوز الکترونیکی تبدیل شدند.

به گفته نوروزی، مجوز کارت رانندگی بین شهری، پروانه کسب بنگاه معاملات املاک، مجوز خرده فروشی خواربار، کسب و کار خانگی خیاطی لباس و پروانه مهندسی ساختمان شخص حقیقی، پنج مجوز پر استقبال گیلان بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار