آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۵۸۶

شناسایی و ضبط ۴۸ تن برنج بی‌کیفیت از یک فروشگاه زنجیره‌ای در شیراز

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: ۴۸ تن برنج بی‌کیفیت در دو شعبه از یک فروشگاه زنجیره‌ای در شهرستان شیراز شناسایی و ضبط شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامرضا سالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس گفت: گشت مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی استان فارس و بازرسان اداره صمت شیراز در اجرای طرح نظارت بر کالاهای اساسی، به تخلف ۲ شعبه از یک فروشگاه زنجیره‌ای واقع در شهرستان شیراز با موضوع عرضه و فروش ۴۸ تن برنج بی کیفیت به ارزش ۲۵ میلیارد ریال رسیدگی کردند.

وی ادامه داد: اکیپ گشت مشترک پس از احراز این تخلف، با دستور رئیس شعبه گشت سیار، پرونده تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات ارسال کردند.

سالاری با تاکید بر حساسیت این اداره کل بر کیفیت اجناس خوراکی به دلیل ارتباط با سلامتی مردم افزود: برنج بی کیفیت شایسته سفره‌های ایرانی نیست و بازرسی‌ها از اقلام اساسی تا پایان آذر ماه ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار