آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۶۳۵

صادرات بیش از یک میلیارد و ۱۸۸ میلیون دلار کالا از استان زنجان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: طی دو سال گذشته، از آذرماه ۱۴۰۱ تا آذرماه ۱۴۰۳، ارزش صادرات کالا از استان زنجان به بیش از یک میلیارد و ۱۸۸ میلیون دلار رسیده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجید گلشنی منفرد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در این مدت، ۱۲ کشور جدید به کشورهای هدف صادراتی و ۳۲ قلم کالای جدید به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

وی با اشاره به تدوین سند توانمندی های تولیدی صادراتی استان، اظهار داشت: ظرفیت ها و توانمندیهای تولیدی و صادراتی استان و نیازمندی های وارداتی کشورهای هدف شناسایی و تدوین شده است که در اختیار تجار استان قرار می گیرد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به انجام طرح تحقیقاتی زمینه های صادرات به ویتنام، گفت: در جهت گسترش تعاملات با کشور ویتنام، تیم کارشناسی متشکل از تولیدکنندگان محصولات روی، سیم و کابل، سنگ ساختمانی و مس با توجه به نیازمندی های وارداتی ویتنام تشکیل و توانمندی های صادراتی استان جهت صادرات این محصولات به ویتنام اعلام شد.

وی اضافه کرد: همچنین وبیناری با حضور رایزن اقتصادی و رایزن بازرگانی ایران در ویتنام برگزار و زمینه های گسترش تعاملات بررسی شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در خصوص اعزام و پذیرش هیات های تجاری، عنوان کرد: در مهرماه سال ۱۴۰۲ هیات هایی از کشورهای روسیه، ارمنستان، قزاقستان، تاجیکستان، عراق، عمان، پاکستان و آذربایجان جهت بازدید از نمایشگاه توانمندی های صادرات به اوراسیا در استان پذیرش شدند و نیز شاهد اعزام هیات تجاری استان به نمایشگاه جیتکس دبی ۲۰۲۳ بودیم.

وی افزود: پذیرش هیأت های تجاری و سرمایه گذاری از کشورهای سنگاپور، ازبکستان و چین، پذیرش هیأت رایزنان اقتصادی مستقر در ۲۲ کشور جهان جهت معرفی توانمندیهای تولیدی و صادراتی استان، بررسی زمینه های گسترش تعاملات و برگزاری جلسات رو در رو با فعالین تجاری استان از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت تعاملات تجاری استان در دو سال اخیر بوده است.

گلشنی منفرد گفت: همچنین حضور سفرای کشورمان در کشورهای تونس و لیبی، ارمنستان، بلاروس، بلغارستان و مقدونیه شمالی، برزیل، ترکیه، اندونزی، اسپانیا و دبیرکل اتاق بین الملل جهت بررسی زمینه های صادرات و گسترش تعاملات تجاری با این کشورها از دیگر اقدامات در این راستا طی دو سال قبل بوده است.

استان زنجان یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و بیش از ۲۰۰ واحد صادراتی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار