آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۴۷۰۴

افزایش حدود سه و نیم برابری صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل گمرک کهگیلویه و بویراحمد از افزایش ۳۴۶ درصدی درآمد صادرات غیر نفتی این استان خبر داد و گفت: درآمد گمرکی امسال به ۲ میلیارد و ۵۴۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عبدالکریم بیاتی (مدیرکل گمرک کهگیلویه و بویراحمد) گفت: درآمد صادرات غیرنفتی استان کهگیلویه وبویراحمد امسال نسبت به هشت ماهه سال ۱۴۰۱، افزایش ۳۴۶ درصدی داشته و از نظر وزنی نیز شاهد افزایش ۲۰۲ برابری بوده ایم.

بیاتی عنوان کرد: درآمد گمرکی استان به ۲ میلیارد و ۵۴۰ میلیون دلار در این هشت ماه رسید و پیش‌بینی می‌شود این رقم تا پایان سال به چهار میلیارد دلار هم برسد.

مدیرکل گمرک کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: همچنین امسال ۱۷۲ هزار و ۴۸۸ تن کالا صادر شده است که نسبت به سال گذشته ۲۰۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

بیاتی ادامه داد: کلینکر، آرایشی بهداشتی، عصاره و پودر شیرین بیان، موکت، عصاره‌های گیاهان دارویی از مهمترین اقلام صادراتی استان به کشور‌های عراق، آفریقای جنوبی، کویت، افغانستان، جمهوری آذربایجان، امارات و آلمان بوده است.

مدیرکل گمرک کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد:از ۱۶ دی ماه ۱۴۰۱ پس از چهار سال انتظار صادرات سیمان مارگون این استان از گمرک منطقه آغاز شد در حالی که پیشتر از گمرک بوشهر انجام می‌شد.

بیاتی یادآور شد:سال گذشته ۸۶ هزار و ۵۸۵ تن انواع کالا از استان صادر شد که ارزش این مقدار کالا، سه میلیون و ۹۹۳ هزار و ۷۶۹ دلار بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار