کد خبر:۱۲۰۱۰۸۷

لزوم توجه به شاخص‌های ده‌گانه مدنظر فرماندهی معظم کل قوا در تربیت فرماندهان تراز ارتشی

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: اگر بنا باشد مأموریت‌ها به نحو مطلوب انجام شوند، باید مجریان و فرماندهان مطلوب باشند؛ چرا که کار‌های مطلوب و شایسته تنها توسط افراد شایسته قابل انجام است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در نوزدهمین همایش فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش، اظهار داشت: شاخص‌های اعتقادی و معنوی، اخلاقی و رفتاری، سیاسی اجتماعی و نهایتاً عملکرد حرفه‌ای، از جمله چهار شاخصی هستند که توسط فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، برای داشتن ارتشی انقلابی و فرماندهان تراز، با استناد به آیات قرآن کریم و تعالیم هدایت‌بخش الهی تبیین شده‌اند.

حجت‌الاسلام محمدحسنی افزود: لزوم اجرای مطلوب مأموریت‌ها، مجریان و فرماندهان مطلوب باشند؛ چرا که کار‌های مطلوب و شایسته تنها توسط افراد شایسته قابل انجام است و هر مسئول شایسته‌ای باید از این چهار شاخص فرمانده تراز بهره‌مند باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به مهم‌ترین ویژگی‌های فرماندهان و متولیان امور در حوزه اخلاقی رفتاری، عنوان کرد: برخورداری از پاک‌نفسی، پرهیزکاری و یکی بودن اندیشه و عمل در نه گفتن به خواسته‌های نفسانی و شخصی، بردباری در امور و تقویت ظرفیت و ارتقای شأن و جایگاه فرماندهی برای حفظ محبوبیت، مقبولیت و مشروعیت حیطه فرماندهی، استقامت در امور و عدم شتاب‌زدگی در پیشبرد مسائل از جمله مهم‌ترین مواردی هستند که باید در تربیت و توسعه توانایی‌های فرماندهان انقلابی و تراز مورد توجه قرار گیرند.

وی ساده‌زیستی و لزوم عادت‌زدایی از رفتار‌های رفاه‌زده و دوری گزیدن از سیری‌ناپذیری نفسانی را از دیگر خصلت‌های مسئولان شایسته عنوان و تأکید کرد: اخلاص و اصلاح درون و دوری گزیدن از هرگونه دست‌درازی ناصحیح به مال، نام و مقام، از رهگذر انس با قرآن کریم، دعا به درگاه الهی و توسل به مقدسات اسلامی به دست آمده و اخلاص در عمل و وظیفه‌شناسی سبب می‌شوند که نصرت و امداد الهی نصیب مخلصین شود.

حجت‌الاسلام محمدحسنی در ادامه با اشاره به لزوم حفظ و تدبیر مشکلات و امیددهی به مجموعه زیردست، تصریح کرد: فرماندهان و مدیران به عنوان قلل و رئوس مجموعه تحت امر خود، باید تدبیر، ایمان، تعفل و نیز انگیزه نشاط کار و امید را به مجموعه زیر دست خود انتقال داده و در اصول و ضوابط نیز از خود پایبندی و تعهد نشان دهند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تواضع و فروتنی، سبب جلب محبت و احترام در میان مردم و عامل تحکیم عزت نفس و ارتقای حرمت انسانی در میان کارکنان می‌شود و تمامی این موارد، جز از طریق حضور و تربیت فرماندهان ارتشی تراز، انقلابی و ولایی به دست نمی‌آیند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار