کد خبر:۱۲۰۱۴۳۲
در مراسم تحریم و معارفه استاندار آذربایجان غربی؛
توصیه تاریخی امام جمعه ارومیه به استاندار آذربایجان غربی
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به فرامین امیرالمومنین به مالک اشتر از استاندار آذربایجان غربی خواست که این فرمانها را مطالعه و اجرا کند.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در آیین تکریم و معارفه استاندار گفت: استاندار جدید آذربایجان غربی فرمان مالک اشتر را مطالعه و فرامین امیرالمومنین را اجرا کند
وی افزود: اگر محور فعالیت مدیران و فرامانداران و مجموعه استانداری خداترسی و تقوی باشد قطعا موفق خواهند بود و مشکلات را حل خواهند کرد.
امام جمعه ارومیه تصریح کرد: فرمان مالک اشتر بهترین و مهمترین نسخه مدیریتی برای استانداران، مدیران و مسئولان اجرایی کشور است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.