به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست کمک به تامین مالی طرحهای لجستیک کشور گفت: مهمترین موضوع در جلسه وزارت راه و صندوق توسعه ملی گره گشایی از مشکلاتی که بنا بر مصوبات قبلی هم اکنون وجود دارد بود، بسیاری از اساس نامهها وجود دارند که باید اصلاح شوند.
وی افزود: با اصلاح شیوه نامه به کمک صندوق توسعه تسهیلات جدید به ناوگان حمل و نقل کشور تخصیص پیدا خواهد کرد و تسهیلات صندوق راحتتر به حوزه ناوگان (هوایی، ریلی، دریایی، زمینی) تعلق خواهد گرفت.
مالواجرد در پاسخ به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به مشکلات موجود در ناوگان اتوبوسرانی کشور گفت: برای حل مشکل حمل و نقل جادهای و اتوبوس همزمان از چند روش مختلف در حال پیگیری هستیم؛ با بخش خصوصی جلساتی برگزاری شده است همزمان با بانکها نیز به همین ترتیب جلساتی داشتهایم.
وی افزود: نوع تسهیلاتی که بانکها میتوانند در این حوزه اختصاص دهند بسیار کمک کننده خواهد بود، با توجه به تمامی جلساتی که داشتهایم در تلاش هستیم که بتوانیم اهداف برنامه هفتم توسعه در خصوص حمل و نقل جادهای و اتوبوسرانی را محقق کنیم.
این مقام مسئول گفت: نباید فراموش کنیم که تحریمها هم در به وجود آمدن بحران حوزه حمل و نقل بی تاثیر نبوده است، لازم به ذکر است که ارتباطات با همسایگان را باید تقویت کنیم. همه راه حلها در داخل کشور نیست، البته بخش اعظمی از آن در داخل حل میشود.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص اعطای زمین به خانوادههای دارای سه فرزند و بالاتر گفت: در هر کجای کشور که بتوانیم زمین دارای برق، گاز و دیگر خدمات را تامین کنیم حتما آن را به خانوادههای دارای سه فرزند و بالاتر اختصاص خواهیم داد.
وی افزود: زمینی که آماده سازی نشده باشد، دسترسیهای لازم را نداشته و حداقل خدمات در آن فراهم نباشد اعطای آن به مردم هیچ کمکی نخواهد کرد، بخشی از تخصیص زمین مرتبط با خانوادههای دارای ۳ فرزند و بالاتر در سالگرد انقلاب و دهه فجر در اختیار مشمولان قرار خواهد گرفت.
مالواجرد در پاسخ به دانشجو در خصوص اینکه «آیا دولت برنامه ساخت سالی یک میلیون مسکن در سال را دارد؟» گفت: مگر میشود دولت قانون را اجرا نکند! بخشی از این قانون برای تحقق یافتن آن ارائه زمین است، بخش دیگر نیز ساخت و ساز مسکنهای فرسوده خواهد بود.
وی افزود: قطعا اینکه دولت خودش برای ساخت و ساز ورود کند باید محدود شود و باید به سمت اختصاص زمین، احیای بافت فرسوده و رفع نیازهای مسکن روستایی حرکت کنیم.
وی در پایان گفت: با توجه به سیاست محدود کردن دولت در ساخت و ساز میتوان از مشارکت انبوه سازان در این زمینه استفاده کنیم.