به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ دوم پاسدار «احمد اخوان مهدوی» معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه پاسداران در مراسم مسابقات پرستاری در مرکز بهداری شمالشرق سپاه ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه اظهار داشت: برگزاری چنین مسابقاتی برای اثربخشی در شرایط بحرانی پیشبینی شده تا در آینده مسیر جدیدی گشوده شود که با هزینه کمتر به اهداف مدنظر خود برسیم.
سردار اخوان در تکمیل صحبت خود عنوان کرد: هرچقدر که در آموزش سرمایهگذاری کنیم؛ در صحنه واقعی یا نبرد با هزینه کمتری در مواجهه با مصدومان روبرو خواهیم شد.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه پاسداران با اشاره به اینکه نتجیه آموزش در مهارت کادر درمان نمود خواهد داشت، در ادامه یادآور شد: هرسازمانی که آسیبی به آن وارد وارد میشود ناشی از ضعف آموزشی آن است که بر همینی اساس؛ سنجش و توانمندی آموزشی در مسابقات نمود دارد.
وی ضمن قدردانی از کادر درمانی سپاه گفت: هرچند که آموزش نقش حیاتی در رفع مشکلات دارد ولی اساس یادگیری؛ نظم و انظباط است به همین خاطر برگزاری مسابقات باید بیشتر باشد تا این مولفه تقویت و به واقعیتها نزدیک شود که اگر جز این باشد؛ بینظمی در هرجایی مشکل ساز خواهد بود.
این مسئول افزود: راهبرد مجموعه بهداری رزمی سپاه که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی تعریف شده و محور تمام مراکز شبکه بهداشت و درمانش است، بر این اساس تعریف میشود که هر اقدامی باید به موقع، موثر و سریع باشد.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: این سه مولفه در طب رزمی معجزه میکند و بر همین اساس ما مدعی هستیم که در افق ۱۴۰۴ میتوانیم در حوزه طب رزم زمینی در زمره پنج ارتش برتر دنیا باشیم؛ به همین خاطر و بر اساس این مولفهها مدعی هستیم اگر چناچه رزمندهای در همان ابتدا به شهادت نرسید، ظرفیت و توانمندیها باید به قدری بالا باشند که آن رزمنده در طول شبکه بهداشت و درمان سازمان رزمی نباید به شهادت برسد.
وی تأکید کرد: در این مسیر توانمندی و مهارت باید به قدری بالا باشد که از یک ثانیه هم دریغ نشود که فرمول رسیدن به چنین توانایی «مهارت، تمرین و مهارت» کادر درمان است.
سردار اخوان با اشاره به تحولات غرب آسیا طی یک سال اخیر گفت: دکترین طب رزمی ایران بعد از اتفاقات غزه، لبنان و سوریه در حال تغییر رویکرد است و نقش جامعه پزشکی سپاه در این زمینه متفاوت خواهد شد.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه خاطرنشان کرد: در دهه مبارک فجر به دنبال ارائه مجموعه هزار تختخوابی سیار به شبکه بهداشت و درمان کشور هستیم. این برنامه از ابتدای سال، آغاز شده و کار بسیار سنگین و منحصر فردی در نوع خودش دارد به طوری که در شرایط بحرانی استفاده میشود و ضمن انعطافپذیری دارای ۲۰ اتاق عمل است.