کد خبر:۱۲۰۳۸۶۹

آزادی زندانی محکوم به قصاص در کرج

مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج از آزادی یک زندانی محکوم به قصاص پس ۱۰ سال تحمل حبس خبر داد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، اله کرم عزیزی روز شنبه اظهار کرد: این زندانی با تلاش چند ساله مددکاران مجتمع ندامتگاهی قزلحصارآزاد شد.

وی اضافه کرد: زندانی «ن. ت» از سال ۹۳ به جرم قتل در زندان تحمل حبس می‌کرد که پس از سال‌ها پیگیری و تشکیل جلسات صلح و سازش با پرداخت ۱۲ میلیارد ریال از محل کمک‌های خیرین ستاد دیه و آورده خانواده زندانی از قصاص رهایی یافت.

عزیزی بیان کرد: پرونده محکوم به قصاص نفس ندامتگاه قزلحصار با تلاش مددکاران با رضایت اولیای دم به آزادی زندانی ختم شد.

مجتمع ندامتگاهی قزلحصار یکی اززندان‌های مستقر درکرج است که زیر نظر اداره کل زندان‌های استان تهران اداره می‌شود.

منبع: ایرنا 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار