کد خبر:۱۲۰۴۰۳۰

رهاسازی ۲۸۰ خودروی گرفتار در برف و کولاک اردبیل و زنجان

در پی بارش برف و وقوع کولاک در جاده‌های استان‌های اردبیل و زنجان، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر، ۲۸۰ خودروی گرفتار در برف را رهاسازی کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حکمت‌اله‌هاشمی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر زنجان، گفت: به دنبال شروع بارش برف و کولاک در ارتفاعات و مناطق صعب‌العبور استان، از ساعت ۱۵:۵۸ عصر روز گذشته تا ساعت ۴:۳۰ بامداد امروز ۲۳ آذرماه، امدادگران و نجاتگران در آزاد راه زنجان – قزوین، جاده‌های کوهستانی زنجان – تهم - -چورزق و زنجان – طارم به سرنشینان خودرو‌های عبوری از این مسیر‌ها امداد رسانی کردند.

وی ادامه داد: نجاتگران هلال‌احمر در جاده زنجان – طارم، ۷۰ خودروی گرفتار در برف و کولاک را رهاسازی و به ۲۱۰ نفر از سرنشینان امدادرسانی کردند. در جاده زنجان – تهم – چورزق نیز به ۶۰ خودرو با ۱۸۳ سرنشین توسط نجاتگران و امدادگران پایگاه امداد و نجات جاده‌ای کوهستان امدادرسانی شد.

هاشمی افزود: به سه نفر از سرنشینان خودرو‌های ذکر شده، توسط هلال‌احمر اسکان اضطراری داده شد.

وی گفت: در ساعت ۴:۲۲ دقیقه بامداد امروز نیز، نجاتگران پایگاه امداد ونجات عوارضی آزادراه زنجان - تبریز پس از دریافت گزارشی در خصوص گرفتار شدن اتوبوس سواری در ۱۰ کیلومتری لاین جنوبی آزادراه زنجان - قزوین به محل حادثه اعزام شدند؛ اتوبوس به دلیل کاهش محسوس دما دچار نقص فنی شده بود که نجاتگران هلال‌احمر اقدام به امدادرسانی به ۲۷ نفر مسافر در راه مانده کردند و با هماهنگی انجام شده مسافران جهت ادامه مسیر به اتوبوس دیگری منتقل و حرکت کردند.

امدادرسانی به ۱۵۰ خودروی گرفتار در برف و کولاک

حمید قویدل، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر اردبیل، گفت: بارش برف و کولاک در کیلومتر ۳۰ جاده خلخال اسالم باعث گرفتار شدن خودرو‌های عبوری منطقه شده بود که امدادگران جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل بعد از اطلاع از این حادثه به محل اعزام شدند.

وی با اشاره به اعزام یک دستگاه آمبولانس کمک‌دار به منطقه ادامه داد: امدادگران جمعیت هلال‌احمر استان با امدادرسانی به خودرو‌های گرفتار شده در برف و کولاک به ۴۵۰ نفر از گرفتار شدگان کمک‌رسانی و ۱۲ نفر از حادثه دیدگان را اسکان دادند.

گفتنی است، هم‌وطنان در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی، بدون محدودیت زمانی در هر ساعت از شبانه روز می‌توانند با شماره ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار