کد خبر:۱۲۰۵۲۶۳

کمک‌رسانی به ۵۴۰ نفر گرفتار در برف و کولاک محور خلخال به سالم

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: نجات‌گران این جمعیت در پی بارش برف و کولاک اخیر در محور خلخال به اسالم، به ۵۴۰ نفر از افراد گرفتار در این شرایط امدادرسانی کرده‌اند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید قویدل مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: نجاتگران این جمعیت از ساعت‌های اولیه آغاز بارش برف در جاده‌های استان مستقر شدند و ۳۱ نیروی عملیاتی به طور ویژه با ۲ دستگاه آمبولانس کمک‌دار در مسیر خلخال به سالم استقرار یافتند.

وی با اشاره به رها سازی ۱۸۰ خودرو در کیلومتر ۲۷ جاده خلخال به اسالم، بیان کرد: نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر در پی بارش برف و کولاک به ۵۴۰ نفر امدادرسانی کردند و ۱۲ نفر از حادثه‌دیدگان از خدمات اسکان اضطراری برخوردار شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل اضافه کرد: امدادگران این جمعیت در جریان حادثه برف و کولاک اخیر ضمن کمک‌رسانی نسبت به توزیع اقلام خوراکی مانند نان، خرما، بیسکویت و کنسرو ماهی در بین حادثه‌دیدگان اقدام کردند.

وی در ادامه گفت: هم‎وطنان در صورت بروز حوادث احتمالی برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی می‌توانند با شماره ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار