کد خبر:۱۲۰۴۶۳۴

همه ادارات و مراکز آموزشی خراسان رضوی دوشنبه، ۲۶ آذرماه تعطیل شدند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت:تمامی اداره ها، مدارس و دانشگاه های این استان فردا ( ۲۶ آذرماه) به دلیل سردی هوا و بارش برف تعطیل است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جواد خدایی عصر روز یکشنبه در حاشیه برگزاری کمیته مدیریت مصرف انرژی استان در گفتگو با خبرنگاران افزود: با توجه به کاهش شدید دمای هوا و به منظور مدیریت مصرف انرژی، با تصویب ستاد انرژی استان همه اداره ها، بانک‌ها و نهاد‌های عمومی (به جز مراکز درمانی، امدادی و شعب منتخب بانک‌ها) و نیز مراکز آموزشی اعم از مهدکودک‌ها، مدارس، مراکز فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌ها در سراسر استان در روز دوشنبه ۲۶ آذرماه ١۴٠٣ تعطیل است.

وی تاکید کرد: بر این اساس لازم است سامانه‌های گرمایشی این مجموعه‌ها تا صبح روز آغاز فعالیت‌ها خاموش شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: تعطیلی مجتمع‌های تجاری و بازار‌ها به استثنای خدمات حساس و ضروری از ساعت ٢٠ روز شنبه (دیروز) تا صبح روز بعد تا پایان هفته الزامی است.

وی افزود: ضروری است اعمال محدودیت برق در بخش‌های صنعتی، خانگی و عمومی، صرفا در قالب برنامه و جداول از پیش اعلام شده توسط توانیر و شرکت‌های توزیع برق به مشترکان صورت گیرد.

خدایی گفت: از تمامی هم استانی‌ها تقاضا می‌شود ضمن مشارکت در پویش کاهش مصرف انرژی، با توجه به احتمال بارش برف و یخ‌زدگی معابر از هرگونه سفر غیرضروری به جد پرهیز کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار