آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۵۲۹۲

جابه‌جایی کالا در گلستان ۱۰ درصد افزایش یافت

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: در هشت ماهه امسال، ۵ میلیون و ۲۰۴ هزار تن کالا درون‌ و برون‌ استانی جابه‌جا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عادل مصدقی در گفت‌وگو با خبرنگاران در گرگان اظهار کرد: دولت چهاردهم نگاه خوب و مثبتی در راستای حل مشکلات حوزه حمل و نقل دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به تولید اندک اتوبوس در داخل کشور و عدم واردات و استقبال سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این بخش، متاسفانه میانگین عمر ناوگان حمل و نقل بیش از ۱۰ سال است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان ابراز کرد: همین امر باعث نارضایتی مردم در سراسر کشور شده و دولت چهاردهم تلاش دارد تا با پرداخت تسهیلات بانکی به شرکت‌های دارای کارت بازرگانی با هدف نوسازی ناوگان حمل و نقل و واردات اتوبوس، این مشکل را حل کند‌.

مصدقی گفت: وضعیت حمل و نقل بار در استان نسبت به کشور مطلوب است و در حال حاضر، ۱۸۷ شرکت حمل و نقل در گلستان فعال هستند که از این تعداد، ۸۶ شرکت در حوزه کالا، ۸۰ شرکت در بخش مسافر و ۲۱ شرکت در بخش ترانزیت فعالیت می‌کند.

وی بیان کرد: تعداد ۱۶ هزار و ۷۸۲ راننده فعالیت می‌کنند که از این تعداد، ۱۴ هزار و ۱۴۲ نفر در بخش باری و ۲ هزار و ۶۴۰ نفر در حوزه مسافری فعالیت می‌کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان یادآور شد: همچنین از ۱۵ هزار و ۷۶۰ ناوگان فعال در استان، ۱۴ هزار و ۱۰۶ ناوگان در حوزه کالا و بار و هزار و ۶۵۴ ناوگان در حوزه مسافری فعال است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار