کد خبر:۱۲۰۵۷۸۱

حجت الاسلام حاجی صادقی: غزه شکست نخورد، چون اراده و ایمان غزه نشکست / سوریه ظرف ۱۱ روز می‌شکند، چون اراد‌ه‌اش شکست + فیلم

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در دومین اجلاس سراسری نماز به بررسی علل مقاومت غزه و ضعف سوریه پرداخت و اهمیت اراده و ایمان در مقاومت را تاکید کرد.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران، در دومین اجلاس سراسری نماز گفت: تعداد شهدای غزه ۴۵ هزار نفر گذشت، همه چیز این سرزمین ۳۶۰ کیلومتری ویران شد و بیش از ۱۵ ماه سختی را دید در برابر رژیم سفاک صهیونیستی؛ اما غزه شکست نخورد چون اراده غزه نشکست چون ایمان غزه نشکست.

ضعف ارتش سوریه

وی افزود: اما سوریه ارتش دارد، تانک و توپ دارد، هواپیما دارد، سلاح دارد ولی در برابر یک گروه مسلح ظرف ۱۱ روز می‌شکند چون اراده‌اش شکست. اراده کجا قوی می‌شود؟ اراده با ایمان است و ایمان با نماز است. پیوند نماز و جهاد را فراموش نکنید.

امیدوارم این تنظیمات مناسب باشد. اگر به اصلاحات دیگری نیاز دارید، لطفاً بفرمایید.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار