آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۶۱۸۹

فردا؛ راهپیمایی جمعه‌های خشم در سه استان برگزار می‌شود

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از مردم ظلم‌ستیز و عدالت‌خواه استان‌های سمنان، قم و کهگیلویه و بویراحمد دعوت کرد تا در راهپیمایی جمعه‌های خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی این هفته شرکت کنند.
فردا؛ راهپیمایی جمعه‌های خشم در سه استان برگزار می‌شود

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ملت سرافراز و بیدار ایران اسلامی.

در حالی که مردم مظلوم غزه در میان سکوت جامعه بین‌الملل و با حمایت آشکار آمریکا از رژیم جعلی صهیونیستی، همچنان تحت وحشیانه‌ترین حملات قرار دارند، فتنه‌گری مشترک این رژیم و آمریکا به سوریه نیز کشیده شده و صهیونیسم جهانی با طراحی نقشه فتنه در سوریه و تصرف سرزمینی و بمباران و تخریب مراکز زیرساختی این کشور به دنبال گسترش ناامنی و تثبیت سلطه شیطانی خود هستند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم ظلم‌ستیز و عدالت‌خواه استان‌های سمنان، قم و کهگیلویه و بویراحمد دعوت می‌کند تا در راهپیمایی جمعه‌های خشم این هفته (۳۰ آذرماه ۱۴۰۳) شرکت کنند و با فریاد‌های «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و سوریه را محکوم و پیام روشن حمایت از ملت‌های مظلوم منطقه و جبهه مقاومت را به گوش جهانیان برسانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار