آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۶۲۷۷

آزادی ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد با اجرای پویش یلدای رهایی در یزد

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد گفت: با اجرای پویش یلدای رهایی و کمک خیران، ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد از زندان آزاد شدند.
آزادی ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد با اجرای پویش یلدای رهایی در یزد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدمسعود عظیمی مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد گفت: این پویش برای پنجمین سال متوالی به همت ستاد دیه و با همکاری رسانه ها و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اجرا شده که نتیجه آن آزادی ۱۰ مددجوی جرائم غیرعمد از زندان بود.

وی افزود: رقم بدهی این زندانیان آزاد شده بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال بوده که با قبولی دادخواست اعسار، اخذ گذشت رضایت مندانه از شاکیان و آورده محکومان، ۲۲۰ میلیارد ریال تامین و بقیه این مبلغ از منابع این ستاد مردمی شامل کمک های خیرین و نیکوکاران نوعدوست و تسهیلات بانکی به حساب سپرده دادگستری واریز و زمینه آزادی و بازگشت آنان را به آغوش خانواده فراهم کرد.

وی با تشریح نوع محکومیت این مددجویان گفت: از این تعداد هشت مددجو مربوط به محکومین مالی و ۲ نفر محکوم به پرداخت مهریه بودند.

این مقام مسئول گفت: خیران استان همواره حامی این ستاد مردمی هستند و در تمام مناسبت‌ها این ستاد را تنها نگذاشته اند و پای کار آزادی زندانیان غیرعمد هستند که نتیجه آن آزادی ۱۶ مددجو با اجرای پویش مهر فاطمی به مناسبت ایام فاطمیه و آزادی ۱۰ مددجو با اجرای پویش یلدای رهایی بود.

عظیمی با تاکید بر این که تنها نهاد رسیدگی به امور آزادی زندانیان جرائم غیرعمد ستاد دیه است، گفت: نیکوکاران می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به حساب‌های نمایندگی ستاد دیه استان واریز کنند و شماره تلفن ۳۶۲۹۸۲۰۰ روابط عمومی ستاد دیه پاسخگوی سوالات عموم خیران و شهروندان نیکوکار در این زمینه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار