جدیدترین استفتائات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره استفاده از وام و حمایت مالی از مردم مظلوم غزه و لبنان + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۶۶۳۵

جدیدترین استفتائات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره استفاده از وام و حمایت مالی از مردم مظلوم غزه و لبنان + فیلم

جدیدترین استفتائات و بیشترین پرسش‌های فقهی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در خصوص استفاده از وام و حمایت مالی از مردم مظلوم غزه و لبنان، توسط حجت‌الاسلام و المسلمین رضایی ارائه شد.

جدیدترین استفتائات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره استفاده از وام و حمایت مالی از مردم مظلوم غزه و لبنان + فیلم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در جدیدترین استفتائات و پرسش‌های فقهی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در خصوص استفاده از وام و حمایت مالی از مردم مظلوم غزه و لبنان، حجت‌الاسلام و المسلمین رضایی توضیحاتی ارائه داد.

موضوع: استفاده از وام در غیر مورد آن

وی درباره استفاده از وام در غیر از موردی که دریافت شده گفت: «چه وام‌هایی را می‌توان در غیر از موردی که دریافت شده استفاده کرد؟»

 

کد ویدیو

موضوع: حمایت مالی از مردم مظلوم غزه و لبنان

وی افزود: «بنا بر نظر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مکلفین اجازه دارند، نصف سهم امام(ع) یعنی یک چهارم خمس را برای مردم مظلوم لبنان، غزه و جبهه مقاومت در این مناطق مصرف کنند.»

رضایی تاکید کرد: «در صورت عدم امکان ارسال مستقیم، بهترین راه، تحویل پول، طلا و اجناس مدنظر به دفتر مقام معظم رهبری، نمایندگان ایشان و افراد مورد اطمینان است.»

کد ویدیو

موضوع: اجازه رهبر انقلاب برای اختصاص «رد مظالم» برای کمک به مردم لبنان و فلسطین

حجت الاسلام رضایی گفت: «رد مظالم فقط مربوط به مسائل مالی است؛ ضررهای غیر مالی با «رد مظالم» جبران نمی‌شود.»

رضایی افزود: «اگر به اموال و اماکن دولتی و عمومی غیر دولتی مثل مسجد خسارت زدیم، ‌چه کنیم؟»

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار