آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۶۸۲۳

انقلاب سواد در کهگیلویه و بویراحمد؛ از ۲۸ درصد تا صدر جدول برترین‌های کشور

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش این کهگیلویه و بویراحمد از رشد ۶۶ درصدی نرخ باسوادی استان در کشور بعد از انقلاب خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید حمزه باقری نژاد، معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش این کهگیلویه و بویراحمد از رشد ۶۶ درصدی نرخ باسوادی استان در کشور بعد از انقلاب خبر داد.

باقری نژاد در آیین گرامیداشت آغاز هفته سواد آموزی در اداره کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی آغاز تحول بسیار عظیمی در حیات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران بود گفت: سواد به عنوان فضیلت جامعه و چراغی برای هدایت بشریت و به معنای  ایجاد تغییر در همه رویه‌ها و روش‌ها است.

باقری نژاد به جایگاه سواد آموزی استان در کشور اشاره کرد و افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه سواد آموزی جز ۵ استان برتر کشور است و این استان به مدت سه سال پیاپی نیز رتبه برتر کشور را کسب کرده است.

وی نرخ باسوادی در کشور در اوایل انقلاب در همه رده‌های سنی را ۴۶ درصد بیان کرد و ادامه داد: در استان کهگیلویه وبویراحمد نیز نرخ سواد در همه رده های سنی  اوایل انقلاب ۲۸.۶ درصد بود و این در حالیست که طبق جدیدترین برآورد‌ها در سال ۱۴۰۳ این نرخ  بیش از ۹۷ درصد رشد داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار