آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۷۱۷۲

ثابتی: آقای پزشکیان! کشور را با کار‌های نمایشی نمیشود اداره کرد / به حال مردم و قطعی برق صنایع و خانه‌ها گریه کنید + فیلم

نماینده مردم تهران به دولت انتقاد کرد که با کارهای نمایشی نمی‌توان کشور را اداره کرد و به جای آن باید به مشکلات اساسی مانند قطع برق و گاز پرداخت.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران گفت: «آقای پزشکیان! **کشور را با کارهای نمایشی نمی‌شود اداره کرد، اگر هم می‌خواهید گریه کنید به حال مردم و قطعی برق صنایع و خانه‌ها گریه کنید.»

وی افزود: «چرا وقتی مردم درگیر قطع برق و گاز هستند، هیات رئیسه مجلس دستور جلسه امروز را به موضوعات غیر اولویت‌دار اختصاص داده؟ چرا وزیر نفت امروز به مجلس احضار نشد؟»

نماینده تهران تاکید کرد: «ترک فعل وزارت نفت تا الان قطعی است، آقای پاکنژاد باید جواب دهد وگرنه باید استیضاح شود. علت بخشی از قطعی برق و گاز نتیجه تغییرات اتوبوسی مدیران وزارت نفت در اول دولت است.»

وی همچنین اضافه کرد: «شخص بیژن زنگنه یکی دیگر از عوامل قطعی برق و گاز است، ۸ سال وزیر نفت بود و مخالف ساخت پالایشگاه بود و قرارداد گازی با ترکمنستان را هم لغو کرد. آقای اژه ای! چرا به عنوان مدعی‌العموم ورود نمی‌کنید؟»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار