کد خبر:۱۲۰۷۴۰۴

تشریح جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل ذهاب

دادستان عمومی و انقلاب سرپل‌ذهاب در رابطه با دستگیری روز گذشته عناصر تندرو شبکه سلفی- تکفیری به جزئیات آن پرداخت و گفت: این افراد که دارای تفکرات گروه تروریستی داعش بودند، از سال گذشته در رصد نهادهای امنیتی قرار داشتند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، امیر فیضی روز یکشنبه گفت: عناصر دستگیر شده این شبکه تکفیری ۱۲ نفر هستند که در مدت یکسال گذشته با برگزاری نشست‌های شبانه و حضور در اماکن عمومی از قبیل پارک‌ها با وعده‌های گوناگون مالی در تلاش برای جذب جوانان این شهرستان به عضویت در گروهک بودند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سرپل ذهاب اظهار کرد: این گروه علاوه بر جذب جوانان شهرستان به سمت گروه‌های تکفیری و داعشی، قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور را داشتند.

وی خاطرنشان کرد: سربازان گمنام امنیت طی اقدام فنی و اطلاعاتی اقدام به شناسایی و دستگیری اعضاء این گروه کردند.

وی بیان کرد: امنیت خط قرمز ما است و به همه
معاندان و افرادی که قصد بر هم زدن امنیت و اخلال در نظم عمومی جامعه را دارند هشدار می دهیم مورد رصد جامعه اطلاعاتی هستند و با این گونه افراد مطابق اشد قانون برخورد قاطع خواهد شد.

دادستان سرپل ذهاب گفت: از مردم و به خصوص جوانان می خواهیم که فریب تبلیغات افراد معاند را نخورند و در دامی که توسط دشمنان با هدف اخلال در امنیت کشور پهن شده، گرفتار نشوند.

فیضی از مردم خواست هر گونه موارد مشکوک اینچنینی را با شماره تماس ۱۱۴ و ۱۱۳ ستاد خبری سازمان اطلاعات در میان بگذارند.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه افزون بر ۹۰ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
گروهک‌های تکفیری همواره در استان کرمانشاه فعالیت داشته و دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار