به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان غذا و دارو، علی صفا روز دوشنبه اظهار داشت: طبق آمار موجود، میزان تولید شیرخشک رژیمی از سال ۱۳۹۸ تاکنون به طور قابلتوجهی افزایش یافته است و در سال ۱۴۰۲ تولید این محصول به حدود ۶۱ میلیون قوطی رسید.
وی افزود: این روند در نیمه نخست امسال نیز ادامه داشت و پیشبینی میشود تولید امسال از حدود ۶۲ میلیون قوطی فراتر رود.
صفا با اشاره به عملکرد تولیدکنندگانف گفت: تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و پایداری در تامین نیازها، نقش مهمی در این حوزه ایفا کردهاند همچنین ورود بازیگران جدید به این صنعت، سهم قابلتوجهی در افزایش تولید و بهبود بازار داشته است.
به گفته سرپرست فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، توسعه زیرساختهای تولید و حضور تولیدکنندگان جدید، علاوه بر افزایش رقابت در بازار، کیفیت محصولات را نیز بهبود بخشیده است و این امر نقش مهمی در تامین سلامت تغذیه کودکان دارد.