
کد خبر:۱۲۰۸۸۲۴
مطالبات امام جمعه بجنورد از رئیس جمهور + فیلم
حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، در دیدار با رئیس جمهور، مطالبات مردم استان را مطرح کرد.
به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، در دیدار پزشکیان با اقشار مختلف مردم گفت: "جناب آقای نوری استاندار سختکوش ما نکاتی را با یک زبان فرمودند من با زبان خودم مطرح میکنم. "
وی افزود: "این مردم خوب، مشکلاتی در استان دارند. همه مردم در گرفتاریها نگاهشان به رئیس جمهور است. ما مشکل آب داریم البته از کلنگزنی وزیر نیرو تشکر میکنم. منتهی فاصله رسیدن به نتیجه انشاءالله کم شود. "
حجت الاسلام نوری ادامه داد: "ناترازی در مصارف و منابع بانکی داریم که نیاز به تدبیر دارد. وامهای تکلیفی مثل ازدواج، مسکن و خیلی از این وامها در پرداختشان مشکل وجود دارد. پایه استان بر اساس کشاورزی و دامداری است و صنایع مرتبط با مسئله کشاورزی و دامداری اگر باشد سبب ارزش افزوده میشود. "
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.