کد خبر:۱۲۰۸۹۱۹

اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زار‌های کهگیلویه و بویراحمد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح جهش تولید امسال برای محصولات علوفه‌ای، غلات، گیاهان دارویی و حبوبات در این استان در حال اجراست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی احمدی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: در طرح جهش تولید کشت با ترکیب کود و بذر یا همان نهاده‌های کشاورزی بذرمال انجام می‌گیرد که در سال‌های کم بارانی کاربرد زیادی برای دیم زار‌ها دارد.

احمدی با بیان اینکه طرح جهش تولید در ۹ شهرستان و یک هزار و ۶۴۳ روستای کهگیلویه و بویراحمد در حال اجراست، گفت: برای تحقق این طرح چهار پایگاه نوآوری در شهرستان‌های گچساران، باشت، بویراحمد و کهگیلویه راه اندازی شد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در این پایگاه‌ها ارقام مختلف محصولات زیرپوشش طرح کشت می‌شود تا بهترین رقم متناسب با اقلیم و شرایط جغرافیایی مناطق مختلف استان شناسایی شود.

وی تصریح کرد: در پایگاه‌های نوآوری دایر شده در سطح کهگیلویه وبویراحمد ۲ هکتار زمین زیرکشت ارقام مختلف محصولات زراعی رفته است.

احمدی با اشاره به اینکه افزون بر شناسایی رقم متناسب با اقلیم هر منطقه آموزش چهره به چهره بهره برداران مورد نظر سازمان جهاد کشاورزی استان است تاکید کرد: تاکنون حدود ۳۰۰ بهره بردار از کشت‌های انجام شده در این مراکز بازدید کردند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال زراعی جاری برش شهرستانی جهت انجام تعهدات کشت انجام گرفت و جلسات ستاد کاشت در مرکز استان و شهرستان‌ها به منظور تدارک هر چه بهتر مقدمات لازم در راستای ارتقا بهره وری و افزایش تولید برگزار شد.

وی بیان کرد: ۶۵ کارشناس پهنه‌های کشاورزی در بخش دولتی و ۱۵ نفر نیز از طریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بر مراحل کاشت، داشت و برداشت نظارت کرده و قدم به قدم در کنار کشاورزان خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار