آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۳۴۶
اختصاصي دانشجو؛

استمداد پیازکاران جنوب استان کرمان از وزیر جهاد کشاورزی/ گلایه از قیمت ٢ هزار تومانی هر كيلو پیاز

پیازکاران جنوب استان کرمان در پی کاهش شدید و بی سابقه قیمت محصول پیاز تولیدی خود و ضرر‌های مالی، از وزیر جهاد کشاورزی برای حل این مشکل استمداد طلبیدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پیازکاران شهرستان‌های جنوب استان کرمان در پی کاهش شدید و بی سابقه قیمت محصول پیاز تولیدی خود و ضرر‌های مالی اخیر از وزیر جهاد کشاورزی برای حل این مشکل و اتخاذ تدابیر مدیریتی استمداد طلبیدند.

پیاز کاراران جنوب استان کرمان در گفت‌و‌گو با دانشجو، خواستار تسریع در حل این مشکل از طریق انجام خرید تضمینی از سوی سازمان تعاون روستایی شدند.

در حال حاضران دلالان هر کیلو پیاز را به قیمت فقط ۲ هزار تومان خریداری می‌کنند که به گفته کشاورزان حتی پول هزینه‌های کارگری برای برداشت محصول نمی‌شود چه برسد به هزینه‌های تولید.

تعدادی از کشاورزان در پی این کاهش قیمت، مزارع خود را رها کرده و برخی نیز محصول خود را بیرون می‌ریزند.

کارشناسان عدم رعایت الگوی کشت ابلاغی از سوی کشاورزان را دلیل ایجاد هر ساله این مشکل می‌دانند که هر سال در تولید یک محصول کشاورزی نظیر سیب زمینی، پیاز و یا گوجه نمود پیدا می‌کند و موجب هدر رفت منابع زمین، آب، نهاده‌ها و نیروی انسانی و ماشین آلات کشاورزی و ضرر کشاورزان می‌شود.

احمد احمد پور رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان در گفت‌و‌گو با دانشجو، از پیگیری این موضوع از طریق وزارتخانه متبوع خود خبر داد.

وی اجرای طرح خرید تضمینی را از جمله راهکار‌های موجود برشمرد که در حال پیگیری است.

خبرنگار دانشجو کسب اطلاع کرد که: طبق سهمیه الگوی کشت ابلاغی از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای جنوب استان کرمان، کشت پیاز در ۹ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین در نظر گرفته شده بود که متاسفانه با عدم رعایت این الگوی کشت در حال حاضر حدود ۲۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی جنوب استان کرمان یعنی در حدود ۳ برابر الگوی ابلاغی، کشت پیاز صورت گرفته است که همین موضوع باعث ایجاد این مشکل شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار