آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۶۵۳

افزایش ۷۸ درصدی توزیع عوارض ارزش افزوده در آذربایجان‌غربی

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی گفت: عوارض ارزش افزوده توزیع‌شده در استان طی ۹ ماهه نخست سال جاری با افزایش ۷۸.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جعفر پورمختار مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی گفت: در ۹ ماهه سال جاری، ۱۴ هزار و ۶۸۳ میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری ها، دهیاری ها، فرمانداری ها و عشایر استان واریز شده است.

وی ادامه داد: از این مبلغ، ۹ هزار و ۱۱۵ میلیارد ریال سهم شهرداری ها، چهار هزار و ۹۰۸ میلیارد سهم دهیاری ها، ۲۱۴ میلیارد ریال سهم فرمانداری ها (برای تخصیص به روستاهای فاقد دهیاری) و ۴۴۲ میلیارد ریال سهم امور عشایر استان است.

او با بیان اینکه در این مدت چهار هزار و ۶۳۶ میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در شهرستان ارومیه توزیع شده است، اظهار کرد: از این میزان، سه هزار و ۱۸۹ میلیارد ریال سهم شهرداری ها، یک هزار و ۲۹۵ میلیارد ریال سهم دهیاری ها، ۸۰ میلیارد ریال سهم فرمانداری و ۷۱ میلیارد ریال سهم امور عشایر شده است.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان غربی همچنین از وصول بیش از ۵۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی طی هشت ماهه سال جاری در آذربایجان غربی خبر داد و گفت: عوارض موضوع این تبصره در داخل حریم شهرها به حساب شهرداری محل استقرار واحد تولیدی و در خارج از حریم شهرها به حساب تمرکز وجوه موضوع تبصره (۲) ماده (۳۹) واریز و بین دهیاری های همان شهرستان توزیع شود.

پورمختار با بیان اینکه در ۱۱ شهرستان از واحدهای آلاینده عوارض اخذ می شود، اظهار کرد: این عوارض در شهرستان های بوکان، پلدشت، پیرانشهر، تکاب، چایپاره، خوی، سلماس، شاهین دژ، شوط، مهاباد و میاندوآب اخذ و به حساب شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری های آن شهرستان واریز شده است.

وی با بیان اینکه مبالغ پرداختی از محل عوارض ارزش افزوده صرف توسعه زیرساخت های شهری و روستایی استان می شود، اعلام کرد: نرخ مالیات بر ارزش افزوده طبق قانون بودجه ۱۴۰۳ یک درصد افزایش یافته و به ۱۰ درصد رسیده که تولید کنندگان و توزیع کنندگان کالاها و خدمات مشمول و فعالان اقتصادی باید این مالیات و عوارض را از مصرف کنندگان نهایی مطالبه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار