آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۵۶۴

کارمند یکی از ادارات مشگین‌شهر به اتهام اختلاس دستگیر شد

دادستان مشگین‌شهر اعلام کرد: کارمند یکی از ادارات حمایتی شهرستان که بیش از دو میلیارد ریال از منابع دولتی را تصاحب کرده بود، دستگیر شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بابک نونهال دادستان مشگین‌شهر گفت: حسب گزارش واصله و بررسی‌های قضائی صورت گرفته، یکی از کارکنان ادارات حمایتی شهرستان اقدام به برداشت و تصاحب بیش از دو میلیارد ریال از منابع دولتی تخصیصی کرده بود که دستگیر و پس از تفهیم اتهام بزه اختلاس، با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شد.

وی ادامه داد: دادستانی نگران اقدامات خلاف مقررات مسئولان و کارکنان دولت بوده و از مردم عزیز و مراجع و سازمان‌های مربوطه در خواست می‌نماید که هرگونه گزارش مربوطه را به سامانه دادسرای مشگین‌شهر یا به هر نحو دیگری ولو حضوری اعلام کنند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مشگین شهر افزود: دستگاه قضائی به مردم عزیز این اطمینان را می‌دهد با چنین افرادی که با دست اندازی به اموال عمومی موجب خدشه دار شدن اعتماد عمومی به نظام و مسئولان را فراهم می‌کنند بدون اغماض و به طور جدی برخورد خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار