آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۷۹۲

برگزاری پویش «به توان ما» در یزد

مسئول گروه جهادی شهید یوسفی از برگزاری پویش «به توان ما» به همت جهادگران در یزد خبر داد.
برگزاری پویش «به توان ما» در یزد

زینب نوروزی مسئول گروه جهادی شهید یوسفی، در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، از برگزاری پویش «به توان ما» در استان یزد خبر داد و گفت: پویش «به توان ما» از اوایل آبان‌ماه به همت جهادگران گروه جهادی شهید محمدرضا یوسفی، دانشگاه پیام نور ابرکوه و با هدف کمک به جنگ‌زدگان جبهه مقاومت آغاز شد.

وی ابراز داشت: این فعالیت در زمینه‌های مختلفی از جمله جمع‌آوری البسه، بافت لباس‌های کاموایی، جمع‌آوری مبالغ نقدی، اهدای طلا، برپایی نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های زنان روستا و عشایر برگزار شد.

مسئول گروه جهادی شهید یوسفی تأکید کرد: طی برگزاری این پویش، مبلغ ۵۳٠ میلیون ریال به صورت نقدی، ١۵ قطعه طلا جمع‌آوری و تعداد زیادی البسه گرم کاموایی به دست بانوان جهادی بافته شد.

وی ادامه داد: همچنین از نمایشگاه مبلغ ۲۲۰ میلیون ریال جهت کمک به جبهه مقاومت جمع‌آوری شد.

نوروزی خاطرنشان کرد: گروه جهادی شهید یوسفی آمادگی دریافت کمک‌های مردم نوع دوست دارالعباده یزد برای حمایت از مردم مظلوم غزه و لبنان را داشته است و علاوه بر فعالیت در مناطق کمتر برخوردار شهرستان ابرکوه ان‌شاءالله همچنان به فعالیت خود در این زمینه نیز ادامه خواهد داد.

وی گفت: مردم نوع دوست، شهید پرور و ولایتمدار استان یزد همواره حمایت از مظلومان به ویژه مردم مظلوم غزه و لبنان را وظیفه خود می‌دانند و به‌بیانات رهبری در این زمینه لبیک گفته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار