دانشگاه پيام‌نور بیشترین پروژهای عمرانی در سراسر کشور را داراست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۳۳۰
قائم‌مقام دانشگاه پيام‌‌نور كشور:

دانشگاه پيام‌نور بیشترین پروژهای عمرانی در سراسر کشور را داراست

قائم‌مقام دانشگاه پيام‌‌نور كشور گفت: اين دانشگاه با داشتن بيش از يك ميليون دانشجو، 25 درصد دانشجويان كشور را به خود اختصاص داده، و بیشترین پروژه های عمرانی را در سراسر کشور داراست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از كرمان، دکتر سعيد حسامي روز گذشته در مراسم افتتاح ساختمان آموزشی دانشگاه پيام نور بردسير با بيان اينكه كلاس‌هاي آنلاين دانشگاه پيام‌نور از ارديبهشت ‌ماه برگزار مي‌شود، اظهار داشت: دانشگاه پيام‌نور كرمان به عنوان يكي از قطب‌هاي ملي آموزش الكترونيكي انتخاب شده است.

 

وي افزود: اين دانشگاه با داشتن بيش از يك ميليون دانشجو، 25 درصد دانشجويان كشور را به خود اختصاص داده، و در حال حاضر بيش از 520 واحد دانشگاهي پيام‌نور در كشور فعال و بیشرین پروژه هاي عمرانی را در سراسر کشور داراست.

 

قائم‌مقام دانشگاه پيام‌ نور كشور با اشاره به گسترش آموزش عالی فارسی زبانان بيان داشت: واحد دانشگاهی پیام نور در 22 نقطه جهان راه اندازی شده است.

 

حسامي تصريح كرد: در حال حاضر در كشور افغانستان دانشجويان دانشگاه پيام نور در مقاطع کارشناسی، كارشناسي ارشد و دکترا در حال تحصیل است.

 

وی با اشاره به توسعه دانشگاه پیام نور ادامه داد: در دولت نهم توسعه کمی داشته ایم و رویکرد جدید در این دولت توسعه کیفی دانشگاه پیام نور است.

 

قائم‌مقام دانشگاه پيام‌ نور كشور با اشاره به توسعه فضاهای آموزشی و اداری در این دانشگاه گفت: در سال گذشته 520 مناقصه انجام شده است که امسال به بهره برداری می رسند.

 

حسامي با بيان اينكه كلاس‌هاي الکترونیکی دانشگاه پيام‌نور از ارديبهشت ‌ماه برگزار مي‌شود، عنوان كرد: كيفيت آموزش در اين دوره‌ها تفاوتي با آموزش در كلاس‌هاي حضوري دانشگاه پيام‌نور ندارد، اما يادگيري در اين دوره‌ها به مراتب بهتر صورت مي‌پذيرد.

 

وي در ارتباط با استاداني كه به صورت آنلاين در اين دانشگاه تدريس مي‌كنند، گفت: استاداني كه در دوره‌هاي مجازي تدريس مي‌كنند، با استادان دوره‌هاي حضوري يا ساير دوره‌هاي مجازي تفاوتي ندارند، اما به منظور توليد محتوا در ترم‌هاي آينده از استادان خارج از دانشگاه نيز بهره مي‌گيريم.

 

قائم‌مقام دانشگاه پيام‌ نور كشور ادامه داد: دانشگاه پیام نور به آموزش مجازی توجه دارد و تاكنون در 15 رشته آموزش مجازی راه اندازی شده است.

 

حسامي بيان داشت: از مهر ماه سال جاري 12 رشته فني و مهندسي جديد به دانشگاه‌هاي پيام‌نور كرمان افزوده مي‌شود كه تحول و انقلاب عظيمي را در دانشگاه پیام نور به همراه دارد. 

 

وي افزود: دانشگاه پيام‌نور با داشتن بيش از يك ميليون دانشجو در كشور 25 درصد دانشجويان كشور را به خود اختصاص داده، و در حال حاضر بيش از 520 واحد دانشگاهي پيام‌نور در كشور فعال هستند كه اين نشان از گستردگي اين دانشگاه است.

 

قائم مقام دانشگاه پيام‌نور كشور بيان داشت: شيوه‌هاي آموزشي در پيام‌نور براساس خودباوري و تكيه بر خود قرار دارد و با دانشگاه‌هاي ديگر متفاوت است و امروز این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه دنیا مطرح مي باشد.

 

حسامی با بیان اینکه توجه به آزمایشگاه ها در اولویت کاری است، گفت: دانشگاه پیام نور بیشترین پروژه های عمرانی در سطح کشور را دارد.

 

رئیس دانشگاه پیام نور بردسیر تصريح كرد: اين ساختمان در مساحتي بالغ بر 2300 مترمربع، و با اعتباري بالغ بر 13 ميليارد ريال احداث شده، که از مصوبات دور دوم رئيس جمهور در استان کرمان است.

 

شهباز حسن پور، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شوراي اسلامي نيز در ادامه اين مراسم اظهار داشت: با ورود دانشگاه پیام نور به بردسیر محرومیت از این شهرستان رخت بر بست و حضور دانشگاها باعث ریشه کن شدن نادانی می شود.

 

وی بر تصمیم انقلابی و جهادی بر توسعه دانشگاه های جنوب کرمان تاکید کرد./انتهاي پيام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار