
غیراستاندارد بودن خروجی غبارگیر کارخانه ذوب آهن
سرپرست معاونت محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: خروجی غُبارگیر کارخانه ذوب آهن استاندارد نیست و این موضوع به پیش از بروز خرابی و انتشار غبار غلیظ از این واحد صنعتی در روزهای اخیر، باز میگردد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مریم کرمانی سرپرست معاونت محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در ساعتهای ابتدایی بروز مشکل در غبارگیر کارخانه ذوب آهن، نیروهای این واحد صنعتی برای رفع آن اقدام کردند و پس از حدود سه ساعت برطرف شد.
وی تاکید کرد: اگرچه مشکل شدید انتشار غبار در آن روز برطرف شد، اما پیش از این اتفاق نیز خروجی این غبارگیر در حد استاندارد نبود.
کرمانی گفت: اخطارهای مربوط به آلودگی هوا برای کارخانه ذوبآهن صادر و مکاتبههای لازم در این زمینه انجام شده و این موضوع از طریق اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنجان نیز در حال پیگیری است.
وی افزود: پیگیر حل این مشکل هستیم، اما باید مراحل کار طی شود و ذوب آهن در این رابطه اقدام اساسی داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.