کد خبر:۱۲۱۶۹۴۰
در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه و ایثار مردم خوانسار؛

فرمانده سپاه اصفهان: در کنار جبهه مقاومت خواهیم ایستاد

فرمانده سپاه اصفهان گفت: ما در کنار جبهه مقاومت خواهیم ایستاد و از آنها حمایت خواهیم کرد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، سردار مجتبی فدا در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه و ایثار مردم خوانسار با اشاره به اهمیت ایستادگی مردم ایران در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی، اظهار داشت: امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی مرهون فداکاری‌ها و مقاومت مردم است. این امانتی است که باید به دقت حفظ شود و وظیفه ما در سپاه، پاسداری از این نظام مقدس است.

وی در ادامه به نقش راهبردی جبهه مقاومت در تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: پیوستن کشور‌های مقاومت به یک جبهه متحد نشان‌دهنده قدرت و همبستگی است که در برابر دشمنان ایستاده‌اند. عملیات "طوفان الاقصی" و پیروزی‌های آن علیه رژیم صهیونیستی، نمونه‌ای از ثمره مقاومت، ایستادگی و اتکاء به توان داخلی است.

فرمانده سپاه اصفهان با تأکید بر راهبرد‌های جمهوری اسلامی در حمایت از جبهه مقاومت در قالب کمک‌های معنوی و مستشاری، خاطرنشان کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، هر حرکت ضدآمریکایی و اسلامی که مردمی باشد، مورد حمایت جمهوری اسلامی است. ما در کنار جبهه مقاومت خواهیم ایستاد و از آنها حمایت خواهیم کرد.

وی با یادآوری پیروزی‌های مردم فلسطین و شکست رژیم صهیونیستی افزود: اگرچه رژیم صهیونیستی از پشتیبانی آمریکا و کشور‌های غربی برخوردار است، اما ایستادگی و مقاومت مردم فلسطین، غزه و لبنان موجب شکست این رژیم و بحران‌های داخلی آن شده است. اکنون دیگر به وضوح می‌بینیم که حماس و جبهه مقاومت، راه‌حل‌های خود را بدون نیاز به فشار‌های خارجی و با پشتوانه مردم خود پیش می‌برند.

سردار فدا همچنین بر ضرورت حفظ وحدت و همبستگی در داخل کشور تأکید کرد و گفت: ما باید با پایبندی به اصول انقلاب اسلامی، وحدت ملی را تقویت کنیم و از هرگونه تفرقه و دو قطبی‌سازی پرهیز کنیم. امروز تمام تلاش دشمنان بر ایجاد شکاف و تفرقه در جامعه اسلامی است، اما ما باید حول محور جمهوری اسلامی و ولایت فقیه متحد باشیم.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت پیروی از آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرمایشات مقام معظم رهبری افزود: روحیه انقلابی و جهادی که در شهدای ما وجود داشت، باید الگویی برای نسل‌های آینده باشد. ما همچنان در مسیر انقلاب ایستاده‌ایم و تا زمانی که این پرچم به دست صاحب اصلی آن، حضرت ولیعصر (عج)، سپرده شود، از آن دفاع خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار