کد خبر:۱۲۱۴۹۸۸

خوردن غذاهای چرب چه خطراتی دارد؟

غذا‌های چرب باعث التهاب در بدن می‌شوند و خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دانشمندان بیمارستان Qilu در دانشگاه شاندونگ چین دریافته‌اند که رژیم غذایی پرچرب باعث تغییرات منفی در فلور روده می‌شود، التهاب مزمن را در بدن افزایش می‌دهد، خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد و باعث اختلال در سیستم ایمنی می‌شود.

این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی پرچرب با تغییرات فراوانی در خانواده و یازده نوع باکتری در روده مرتبط است. این تغییرات باعث التهاب سد مخاطی و منجر به افزایش سطح اینترلوکین‌‌ها می‌شود، مولکول‌هایی که نقش کلیدی در سیستم ایمنی دارند. این به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند عفونت، آلرژی، آسم و اختلالات التهابی و خودایمنی را افزایش می‌دهد.

این مطالعه همچنین ارتباط رژیم غذایی پرچرب را با تغییرات ژنتیکی منفی که می‌تواند بر مغز، سیستم ایمنی بدن و افزایش خطر چاقی و سرطان روده بزرگ تأثیر بگذارد، تأیید کرد. علاوه بر این، التهاب مزمن سیستمیک ناشی از چنین رژیم غذایی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد سندرم متابولیک شناخته می‌شود، وضعیتی که باعث افزایش حساسیت بدن به بیماری‌های مختلف می‌شود.

نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN)  منتشر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار