آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۷۰۷

مرگ آورترین بیماری با غذای پرچرب

به گفته محققان، رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری ممکن است ریسک سرطان سینه را در چندین نسل افزایش دهد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی سی دریافتند تغذیه موش‌های باردار با رژیم غذایی پرچرب که چربی آن ناشی از روغن ذرت بود منجر به تغییرات ژنتیکی شد که در نهایت به شکل قابل توجهی موجب افزایش آسیب پذیری در مقابل سرطان سینه در سه نسل از موش‌ها شد.

«لنا هیلاکوی کلارک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این باور وجود دارد که فاکتور‌های محیطی و سبک زندگی نظیر رژیم غذایی، نقش مهمی در افزایش ریسک سرطان سینه در انسان دارند و ما از مدل‌های انسانی برای افشای مکانیسم‌های بیولوژیکی مسئول افزایش ریسک در زنان و نسل زنان بعد از آن‌ها استفاده کردیم.»

مطالعه جدید نشان داد شماری از تغییرات ژنتیکی در اولین و سومین نسل موش‌های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب در طول بارداری، از جمله چندین ژن مرتبط با افزایش ریسک سرطان سینه، افزایش مقاومت به درمان سرطان، تشخیص ضعیف سرطان و اختلال در ایمنی ضدسرطان در زنان اتفاق می‌افتد.

به گفته هیلاکوی کلارک، مطالعات نشان داده اند که زنان باردار چربی بیشتری در مقایسه با زنان غیرباردار مصرف می‌کنند و این افزایش میزان چربی بین اولین و دومین سه ماهه بارداری اتفاق می‌افتد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار