مفید گفت: جعبههای زولبیا و بامیه باید حتما از محلها و کارخانههایی تهیه شده باشد که پروانه ساخت از این سازمان گرفته باشد درغیراین صوررت مردم نباید آنها را بخرند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: جعبههای زولبیا و بامیه باید حتما از محلها و کارخانههایی تهیه شده باشد که پروانه ساخت از این سازمان گرفته باشد درغیراین صوررت مردم نباید آنها را بخرند.
وحید مفید افزود: هنگامی که مردم از قنادی، زولبیا و بامیه یا هر شیرینی دیگری خریداری میکنند حتما به آرم جعبه آن دقت کنند که سیب سلامت وزارت بهداشت را داشته باشد اگر این علامت را ندیدند از قنادی بخواهند که از جعبههای دارای مجوز استفاده کند.
وی اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از جعبههای شیرینی بدون علامت سازمان غذا و دارو عرضه میشوند؛ این جعبهها از کارگاههای غیرمجاز به خاطرقیمت پایینتر تهیه میشوند و اجزاء تشکیل دهنده آن معلوم نیست و ممکن است برای سلامت مضر و خطرناک باشد.
وی با یادآوری تشدید نظارتها بر قنادیها از سوی وزارت بهداشت در ایام ماه رمضان، گفت: توصیه ما به مردم این است که هرگونه شیرینی به ویژه زولبیا و بامیه را از محلهای معتبر خریداری کننند.
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو از مردم خواست هنگام خرید زولبیا و بامیه به رنگ آن توجه داشته باشند و اگر زولبیا و بامیه قهوهای یا کدر شده باشد، امکان وجود ترکیب شیمیایی «اکریل آمید» در آنها وجود دارد که اثرات سرطان زا دارد.
مفید افزود: نانهای سوخته و قهوهای شده نیز مستعد وجود این ترکیب شیمیایی هستند.