هفتمین نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جزیره کیش با حضور معاون اول رییس جمهور و وزیر بهداشت آغاز شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ۶ دستور کار اصلی این نشست شامل بیماریهای غیر واگیر و سلامت روان، سلامت در شرایط ناپایدار، بهداشت محیط و مسائل زیست محیطی، آموزش سلامت و آموزش پزشکی، سلامت جهانی در جهان در حال گذار و همچنین توسعه پایدار نسلی است.
در طول دو روز برگزاری نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت در کیش، در مجموع ۲۹ پنل برگزار میشود و هر کدام از این پنلها ۵ تا ۷ سخنران و یک رییس ایرانی و غیر ایرانی دارد.
در این نشست، ۴ سخنرانی جامع توسط وزرای بهداشت، معاونین وزرای بهداشت و افراد تاثیرگذار بین المللی و ۴۳۲ سخنرانی توسط دانشمندان، صاحبنظران، سیاستگذاران و افراد تاثیرگذار از کشورهای دنیا برگزار میشود.
مجمع جهانی سلامت از سال ۲۰۰۹ در دنیا تشکیل شد و زیرساخت آن نیز گروه پیمان M۸ با محوریت دانشگاه چریته برلین است. در مجمع جهانی سلامت در حوزه سیاستگذاری از نهادهای آکادمیک استفاده میشود و در سال ۲۰۱۶ دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بیست و چهارمین عضو به گروه پیمان M۸ پیوست و امروز این پیمان، ۲۵ عضو از کشورهای جهان دارد.
ایران اولین کشور منطقه غرب آسیا، شمال آفریقا و کشورهای عضو مدیترانه شرقی است که عضو مجمع جهانی سلامت شده و برای اولین بار نیز این نشست در منطقه برگزار میشود.