آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۶۵۴۸

عارف مصوبه خروج موقت ۱۵۱ اثر فرهنگی تاریخی را ابلاغ کرد

معاون اول رئیس جمهور مطابق اصل ۱۳۸ قانون اساسی مصوبه دولت برای خروج موقت ۱۵۱ قلم از آثار فرهنگی تاریخی در نمایشگاه چین را ابلاغ کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور امروز چهارشنبه بیست و ششم دی ماه، تصویب‌نامه در خصوص مجوز خروج موقت تعداد ۱۵۱ قلم از آثار فرهنگی تاریخی برای برگزاری نمایشگاه در کشور جمهوری خلق چین مدت ۶ ماه را صادر کرد.

در تصویب‌نامه ابلاغی معاون اول رئیس جمهور آمده است:

هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ به پیشنهاد شماره ۱۴۰۳۲۱۰۰/۱۷۹۹۸ مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:

در اجرای ماده (۲۱) آئین نامه اموال فرهنگی، هنری و تاریخی نهاد‌های عمومی و دولتی، موضوع تصویب‌نامه شماره ۵۰۴۴۶/ ت ۲۵۲۱۴ ه مورخ ۱۳۸۱/۱۲/۱۴، خروج موقت تعداد (۱۵۱) قلم از آثار فرهنگی تاریخی به شرح پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، برای برگزاری نمایشگاه در کشور جمهوری خلق چین به مدت ۶ ماه، توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مسئولیت آن وزارتخانه و با رعایت قوانین و مقررات مربوط مجاز است.

محمدرضا عارف

معاون اول رئیس جمهور

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار