بارش در گلستان ۳۰ درصد کاهش یافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۶۶۱۹

بارش در گلستان ۳۰ درصد کاهش یافت

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی گلستان گفت: از ابتدای سال کشاورزی جاری تاکنون ۱۳۱ میلی‌متر باران در گلستان بارید که نسبت به سال قبل ۳۰ درصد کاهش داشته است.

بارش در گلستان ۳۰ درصد کاهش یافت

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد کردجزی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال کشاورزی جاری تاکنون ۱۳۱ میلی‌متر باران در گلستان بارید که نسبت به سال قبل ۳۰ درصد و نسبت به دوره آماری ۲۰ درصد کاهش داشته است.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی گلستان افزود: میزان بارش از ابتدای سال جاری تاکنون در مقایسه با سال گذشته و دوره آماری در همه شهرستان‌های استان روند کاهشی داشته است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون بندرترکمن با ۴۳ درصد در صدر کم‌بارش‌ترین شهرستان‌ها و کلاله با هشت درصد افزایش بارش نسبت به دوره آماری در صدر پربارش‌ها قرار گرفته است، تصریح کرد: شهرستان کلاله نیز که در مقایسه با دوره آماری گذشته افزایش هشت درصدی بارش را تجربه کرده در مقایسه با سال گذشته ۲۵ درصد کاهش بارش داشت.

کردجزی با تاکید بر اینکه گلستان هوز در شرایط خشکسالی قرار دارد، توضیح داد: امسال میزان بارش‌ها در گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش قابل توجهی داشته و این تغییرات مربوط به نوسانات دمایی است و ارتباطی به ترسالی و یا خشکسالی ندارد

پربازدیدترین آخرین اخبار