به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسین حاجیحسینی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع ۸۳۰ هکتار اراضی بهره مند از آب سدهای گلستان، تاکنون ۱۳۰ هکتار از مزارع با رهاسازی آب سد نگارستان، ۳۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی از طریق سد دانشمند و ۴۰۰ هکتار از مزارع استان با سد وشمگیر آبیاری شدهاند.
وی انعقاد قرارداد از سوی کشاورزان و یا نمایندگان آنها و یا از سوی شرکتهای تعاونی را شرط بهرهمندی از آب سدها برای آبیاری مزارع کشاورزی دانست و توضیح داد: ابتدای هر سال آبی براساس اطلاعات رسیده از سوی سازمان هواشناسی و ایستگاههای آبسنجی شرکت آب منطقهای گلستان، میزان آورد رودخانهها و ذخیره آب سدها پیشبینی و براساس اعلام نیاز سازمان جهاد کشاورزی و کشاورزان نسبت به توزیع آب اقدام میشود.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای گلستان با بیان اینکه خشکسالی، ذخیره آب سدها را در گلستان کاهش داده است، تصریح کرد: رهاسازی آب و بازگشایی دریچه سدها برای آبیاری مزارع نیازمند تشکیل کارگروه برنامهریزی و توزیع آب سدها در شهرستانهای مختلف استان و اطلاعرسانی به مردم از سوی رسانهها با ذکر ساعت و روز است تا توزیع آب متناسب با نیاز باشد و منجر به حادثه نشود.
حاجی حسینی با بیان اینکه میزان ذخیره سدهای گلستان در سال جاری با سه درصد ذخیره کمتر تقریبا مشابه سال گذشته است، ابراز امیدواری کرد بارشهای فصل زمستان و بهار، ذخیره آب سدهای استان را جبران کند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۲ میلیون مترمکعب از آب سد گلستان رهاسازی شده است، تصریح کرد: در سال آبی گذشته ۴۱ میلیون مترمکعب آب در چهار نوبت از سد گلستان رها شد که امیدواریم در ماههای باقیمانده از سال، بارشها به افزایش ذخایر سدهای استان کمک کند.