آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۷۷۵۲

استاندار مرکزی: به وعده خود در خصوص تغییرات مدیریتی با مردم پایبندم

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه تغییرات مدیریتی در این استان بر مبنای صلاحیت، شایستگی و هم راستایی با سیاست‌های دولت انجام می‌شود، تاکید کرد: به وعده‌ام برای تغییرات مدیریتی به منظور خدمت به مردم پایبندم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی زندیه‌وکیلی روز یکشنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی در اراک، افزود: به مردم استان قول داده بودم که تغییرات حوزه استانداری و واحدهای تابع، تا دهه فجر امسال به پایان برسد زیرا این تغییر و تحولات و دوره‌گذار بعضا موجب سستی در کارها می‌شود و تثبیت مدیران و تعیین تکلیف حوزه‌های مدیریتی به به انضباط هرچه سریعتر سیستم اداری کمک می‌کند.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با اقتدار در انجام وظایف خود بکوشند و از هیچ کوششی دریغ نکنند.

وی گفت: برخی دستگاه‌های اجرایی با نگاه کارآمدی و شایستگی دچار تغییر می‌شوند اما مدیران قبلی این دستگاه‌ها نیز تا آخرین لحظه باید به وظایف خود عمل کنند.

استاندار مرکزی افزود: لوکوموتیو خدمت توقف ندارد و مدیران دستگاه‌های اجرایی که بنا به هر دلیلی جابه‌جا می‌شوند نباید تا ذره‌ای کوتاهی در انجام وظایف داشته باشند.

زندیه‌وکیلی گفت: مسائل سیاسی حداقل اثر در دستگاه‌های اجرایی را دارد، اما ماهیت وزارت کشور سیاسی است و تغییر در دستگاه‌های سیاسی متناسب با تغییر سیاست‌های دولت باید انجام شود و همسویی با آن باید به حداکثر برسد.

وی تاکید کرد: وفاق چیزی جدیدی نیست و همان وحدت کلمه‌ای است که امام راحل در ابتدای انقلاب بیان کردند و امروز تبلور آن در وفاق است.

او گفت: کلمه وفاق باید با معنی واقعی انجام شود نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر، با تندروی، افراط و تفریط مخالف هستم و رویکرد کار من توسعه‌ای برای استان مرکزی است.

زندیه وکیلی عنوان کرد: نیاز امروز جامعه، فضای آرامش و وفاق است و امیدوارم بتوانم نماینده درستی برای دولت و دکتر پزشکیان باشم.

وی تصریح کرد: همه مدیران باید تلاش کنند تا سیاست دولت با جدیت دنبال شود.

در پایان این نشست حسن قمری به عنوان معاون جدید سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی معرفی و از زحمات بهنام نظری تشکر و قدردانی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار