کد خبر:۱۲۱۹۵۴۵

افزایش تعداد پایگاه اورژانس در شهرستان های شرقی کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از راه‌اندازی دو پایگاه اورژانس در شرق استان کرمان خبر داد و گفت: راه‌اندازی سه پایگاه موتورلانس و دو پایگاه اورژانس جدید در شرق استان کرمان باعث افزایش خدمات درمانی به جامعه است.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو ، علی صدیقی در مصاحبه‌ای اظهار کرد: دو پایگاه شهری بانوان به زودی در شهر بم تأسیس خواهد شد، همچنین مجوز راه‌اندازی پایگاه سکهور که اقدامات عملیاتی آن در حال انجام است نیز به تصویب رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم افزود: سه پایگاه موتورلانس نیز در محدوده شرق استان تأسیس خواهد شد. 

وی گفت: راه‌اندازی این پایگاه‌ها به منظور ارتقاء رفاه و سلامت مردم، به ویژه در نواحی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بم، همچنان در پی توسعه خدمات خود و پاسخگویی به نیاز‌های جامعه هستیم و هیچ تلاشی را در این راستا بی‌نتیجه نخواهیم گذاشت. 

صدیقی گفت: امید می‌رود که با راه‌اندازی این پایگاه‌ها، دسترسی به خدمات پزشکی بهبود و زمان پاسخ به حوادث کاهش یابد، که در نهایت منجر به افزایش ایمنی و سلامت شهروندان خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار