مسئولان در برابر جنگ شناختی دشمن هوشیار باشند/ حمله دشمن با اخبار جعلی و اقدامات پروپاگاندایی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۹۶۲۵
امام جمعه فردیس:

مسئولان در برابر جنگ شناختی دشمن هوشیار باشند/ حمله دشمن با اخبار جعلی و اقدامات پروپاگاندایی

امام جمعه فردیس از مسئولان کشور درخواست کرد تا در برابر جنگ شناختی دشمن هوشیار باشند و با اقدامات شایسته، کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش بگذارند.
مسئولان در برابر جنگ شناختی دشمن هوشیار باشند/ حمله دشمن با اخبار جعلی و اقدامات پروپاگاندایی

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته فردیس افزود: تصویب قوانینی اعم از تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، حمایت از تولید مسکن، اصلاح نظام بانکی، مقابله با قاچاق کالا و ارز، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از اقدامات موثر مجلس است.

وی ادامه داد: مسوولان باید در این شرایط حساس با اجرای صحیح قوانین و تقویت امید و اعتماد مردم، کارآمدی نظام را به همگان نشان دهند.

امام جمعه فردیس تاکید کرد: مسئولان باید در برابر دشمنانی که در تلاش هستند تا نظام جمهوری اسلامی را تضعیف کنند، ایستادگی کنند.

وی اضافه کرد: وضعیت امروز کشور حساس است و نیاز داریم به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: در حال حاضر نظام جمهوری اسلامی با تهدیدات جدیدی همچون جنگ نرم و جنگ شناختی مواجه است که این جنگ‌ها به‌ویژه از سوی دشمنان خارجی علیه ایران طراحی شده‌اند.

امام جمعه فردیس تاکید کرد: دشمنان امروز با استفاده از رسانه‌ها و جنگ روانی تلاش دارند تا جای حق و باطل، خادم و خائن، و مظلوم و ظالم را عوض کنند.

وی گفت: دشمنان انقلاب اسلامی با استفاده از این جنگ نرم و شناختی، به دنبال به هم ریختن هویت و آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند.

وی با اشاره به حمله دشمن با اخبار جعلی و اقدامات پروپاگاندایی تاکید کرد: این نوع جنگ‌ها از طریق شایعات، اخبار جعلی و پروپاگاندای منفی به‌ویژه در فضای مجازی انجام می‌شود.

امام جمعه فردیس در ادامه هشدار داد که این نوع جنگ نرم می‌تواند سبب تضعیف اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی و انحراف در مسیر انقلاب شود.

وی همچنین به ضرورت بصیرت و آگاهی در مقابله با این تهدیدات اشاره کرد و گفت که با توجه به آموزه‌های امیرالمومنین علی (ع)، مردم و مسوولان باید در مقابل این جنگ شناختی با بصیرت و استقامت ایستادگی کنند.

حسینی یادآور شد: همان‌طور که در دوران جنگ تحمیلی با جانفشانی رزمندگان توانستیم تهدیدات دشمن را به فرصت تبدیل کنیم، امروز نیز باید با همان عزم و اراده در مقابل این تهدیدات جدید بایستیم.

امام جمعه فردیس افزود: پیش از انقلاب، ایران به شدت وابسته به قدرت‌های خارجی بود و بسیاری از ارکان کشور تحت کنترل مستشاران خارجی قرار داشت.

وی اظهار کرد: در آن تاریخ بخش‌های وسیعی از خاک کشور از دست رفت همچنین وابستگی به واردات از کشور‌های خارجی زیر سایه استعمار اقتصادی مردم را آزار و اذیت می‌کرد.

امام جمعه فردیس گفت: در آن زمان، ایران حتی برای تامین نیاز‌های دفاعی و نظامی خود به بیگانگان وابسته بود، اما پس از انقلاب، نظام جمهوری اسلامی ایران توانست خودکفایی و استقلال را در عرصه‌های مختلف از جمله دفاعی، علمی، پزشکی و فناوری به دست آورد.

پربازدیدترین آخرین اخبار