کد خبر:۱۲۲۰۶۶۴

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان: جوجه ریزی در مازندران به ۱۸ میلیون قطعه افزایش یافت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: جوجه ریزی دی ماه گذشته در مرغداری‌های استان حدود ۱۷ میلیون قطعه بود که با برنامه‌ریزی و پایش روزانه به ۱۸ میلیون قطعه، معادل ۶ درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بابک مومنی روز دوشنبه از تحقق کامل تامین گوشت مرغ مورد نیاز استان و بخشی از بازار تهران و استان های همجوار در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۲ درصد جوجه‌ریزی کشور در مازندران انجام می‌شود، افزود: این میزان جوجه‌ریزی علاوه بر تامین نیاز داخل استان، حدود ۶۵ درصد مازاد بر نیاز استان بوده و بخش قابل توجهی از نیاز گوشت مرغ سایر استان‌ها، به ویژه تهران را نیز تامین می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تقاضای مرغ در ایام پایانی سال، تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان افزایش می‌یابد، تاکید کرد: با این میزان جوجه‌ریزی، نیاز مرغ استان و انجام تعهدات تامین مرغ استان تهران به طور کامل محقق خواهد شد.

مومنی همچنین از کسب رتبه سوم جوجه‌ریزی شهرستان‌های کشور توسط شهرستان ساری با جوجه‌ریزی حدود ۲.۸۵ میلیون قطعه در دی ماه خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار