کد خبر:۱۲۲۰۹۰۰

اردو‌ی راهیان پیشرفت با محوریت توانمندی‌های راهبردی جمهوری اسلامی برگزار می‌شود

مدیر مدرسه روایت ایران، با اشاره به اینکه با تکیه بر توان داخلی و همت جوانان ایرانی به شرایط فعلی در حوزه‌های علمی و فن آوری و نظامی و دفاعی و... دست پیدا کردیم، گفت: اردو‌های راهیان پیشرفت با محوریت تبیین پیشرفت‌ها و دستاورد‌ها و توانمندی‌های راهبردی جمهوری اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روز شنبه ۶ بهمن جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه خواهران تهران در دوره آموزشی تربیت و تعالی روایان پیشرفت و خدمت که به همت مرکز آموزش راویان پیشرفت معاونت فرهنگی سپاه برگزار می‌گردد، از نمایشگاه هوا و فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تهران بازدید کردند.

این گروه ۴۰ نفره از اساتید فرهیخته حوزه‌های علمیه خواهران تهران با همراهی مدیر مرکز آموزش راویان پیشرفت و خدمت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدرسه روایت ایران و میز روایت پیشرفت مرکز مطالعات راهبردی ژرفا روز شنبه ششم بهمن در آستانه دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از نمایشگاه دائمی توانمندی‌های راهبردی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحت عنوان «پارک ملی هوافضا» بازدید و از نزدیک با آخرین دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران در پنج حوزه موشکی، پهبادی، عملیات هوایی، پدافند و فضایی آشنا شدند.

بازدید و تبیین دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه هوا و فضا از مهم‌ترین اهداف این بازدید بود. استادان حوزه در این نمایشگاه با انواع موشک‌های بالستیک همچون فجر (۱ و ۲)، زلزال (۱ و ۲ و ۳)، آرش (۱ و ۲ و ۳ و ۴)، فلق (۱ و ۲)، ظفر، صاعقه، شفق، عقاب، مرصاد، موشک‌های خانواده شهاب، ستار و موشک‌های خانواده صیاد و موشک هایپر سونیک آشنا شدند.

سید محمد تقی قریشی مدیر مرکز آموزش راویان پیشرفت و خدمت و مدیر مدرسه روایت ایران در حاشیه این بازدید، با بیان اینکه پارک ملی هوافضای سپاه پاسداران در پنج حوزه موشکی، پدافند، پهپاد، عملیات هوایی و فضایی و راداری توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشته است، اظهار کرد:خواهران راوی پیشرفت و خدمت حوزه‌های علمیه خواهران به توان مجاهدان و رزمندگان و نیرو‌های نخبه و سخت کوش جمهوری اسلامی ایران که با دستان خالی و تحریم‌های ظالمانه توانسته بودند موشک، پهباد و ماهواره بر بسازند، افتخار کردند و این نوع برنامه‌ها جهت ایجاد همین خودباوری‌ها است.

قریشی افزود: هدف از برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت و خدمت این است که بگوییم کجا بودیم و در حال حاضر کجا هستیم و اگر امروز ما به جایی رسیده‌ایم که موشک «نقطه زن» تولید می‌کنیم و یا ماهواره را در مدار زمین قرار می‌دهیم، حاصل تحقق شعار محوری «ما می‌توانیم» است.

مدیر مدرسه روایت ایران با تاکید بر اهمیت گسترش فرهنگ خودباوری و ترویج آن در اقشار مختلف مردم توسط نخبگان همان قشر گفت: دشمن ما را وارد دور باطل فرهنگ خود تحقیری کرده و ما نباید اجازه بدهیم این فرهنگ غالب شود بلکه با پادزهر خود باوری در قالب چنین برنامه‌هایی می‌توانیم در برابر آن بیاستیم.

قریشی افزود: در برابر جنگ شناختی دشمن نباید دست روی دست گذاشت، نقاط آسیب پذیر باید شناسایی شود و در برابر آنها باید راهبرد داشت. نشان دادن و معرفی ظرفیت‌های جوانان و نخبگان این مرز و بوم امروز یک ضرورت انکار ناپذیر در مقابله با جنگ شناختی سنگین دشمنان ایران و ایرانی است.

وی با اشاره به برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت و خدمت با محوریت تبیین توانمندی‌های راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط راویان فرهیخته و اساتید حوزه‌های علمیه خواهران افزود: ما در هشت سال دفاع مقدس با تکیه بر ایمان فرزندان ایران اسلامی نه تنها یک وجب از خاک را به دشمن ندادیم بلکه در جنگ همه چیز را به دست آوردیم چرا که برای ما تبدیل تهدید به فرصت‌ها بود و الان هر چیزی که داریم از دفاع مقدس داریم؛ و امروز مجاهدت رزمندگان در دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت، فتح فلسطین و نابودی استکبار جهانی و آمریکا و اسراییل را بدنبال خواهد داشت.

مدیر میز روایت پیشرفت مرکز مطالعات ژرفا معاونت اجتماعی فرهنگی سپاه پاسداران افزود: این پیروزی‌ها و موفقیت‌ها در سایه حمایت و راهنمایی‌های مستقیم مقام معظم رهبری و مسیری که ایشان ترسیم کرده، اتفاق افتاده است.

در این نمایشگاه، دستاورد‌های نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحت عنوان پارک ملی هوافضا در حوزه‌های مختلف موشکی، پدافند هوایی، پهبادی، عملیات هوایی و فضایی به نمایش در آمده است.

لازم بذکر است دوره آموزشی تربیت و تعالی راویان پیشرفت و خدمت حوزه‌های علمیه خواهران تهران، به همت مرکز آموزش راویان پیشرفت و خدمت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدرسه روایت ایران و میز روایت پیشرفت مرکز مطالعات راهبردی ژرفا و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در حال برگزاری است و تعداد ۴۰ نفر از اساتید فرهیخته حوزه‌های علمیه خواهران تهران در این دوره مشغول به آموزش هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار