آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۳۲۹

افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد

معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد روند تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی تغییری نکرده و هرگونه افزایش قیمت ممنوع است.
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شهرزاد مشیری، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه 8 مردادماه 1404 در نشست کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی با بیان اینکه تخصیص ارز ترجیحی به واردات کالا‌های اساسی ادامه دارد، تصریح کرد: فروشندگان کالا‌های اساسی به هیچ وجه اجازه گران‌فروشی ندارند.

 

مشیری گفت: براساس مشورتی که با بانک مرکزی انجام داده‌ایم، هنوز تخصیص ارز ترکیبی برای واردات کالا‌های اساسی اجرایی نشده و چنانچه این تصمیم برای برخی از کالا‌های اساسی مصوب و قطعی شود، آنگاه قیمت‌ها با همکاری سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تعیین می‌شود.

 

وی بار دیگر تاکید کرد: تخصیص ارز ترجیحی به واردات کالا‌های اساسی کشاورزی ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار