کد خبر:۱۲۲۲۹۹۱
در بازدید از دستاورد‌های دفاعی و فضایی وزارت دفاع؛

پزشکیان: توسعه قدرت دفاعی ادامه دارد تا هیچ کشوری جرات نکند به خاک عزیزمان تجاوز کند + فیلم

رئیس جمهور گفت: ما تلاش کردیم قدرت دفاعی کشورمان را با وجود جوانان جهادگر و دانشمندان روز به روز توسعه بدهیم و این توسعه ادامه پیدا خواهد کرد نه با این نگاه که بخواهیم به کشوری تجاوز بکنیم بلکه با این نگاه که هیچ کشوری جرات نکند به خاک عزیز ما تجاوز کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان با حضور در مجموعه هوافضای وزارت دفاع پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدا، از دستاوردهای دفاعی و فضایی این وزارت‌خانه در بخش‌های مختلف بازدید کرد.

پزشکیان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار، گفت: آنچه که اینجا با تلاش و زحمت عزیزان شکل گرفته است باعث افتخار است و حاکی از خلاقیت و نوآوری جوانان کشورمان است.

وی افزود: ما روزگاری را داشتیم که دشمن خیلی راحت می‌توانست ما را بزند. زمان جنگ زمین و هوای ما برای عراق کاملاً آزاد بود و می‌توانستند هر کاری دلشان بخواهد انجام دهند.

پزشکیان تاکید کرد: این‌ها افتخاراتی که عزیزان خلق کردند و به این راحتی خاک عزیز مورد تهاجم و تجاوز و یا طمع واقع نخواهد شد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

فناوری‌های نظامی ما برای دفاع است

رئیس قوه اجرایی کشور اظهار کرد: دشمن نمی‌تواند مردم ما را [مانند زمان جنگ] زیر موشک‌ها و بمباران قرار دهد و آنچه که اینجا [از دستاوردهای دفاعی و فضایی وزارت دفاع به نمایش گذاشته شده] و اتفاق افتاده است قدرت دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران است. این فناوری‌ها برای دفاع از نظام است و برای تهاجم به جای دیگری نیست.

وی‌ادامه داد: ما تلاش کردیم قدرت دفاعی خود را با وجود جوانان و عزیزان جهادگر و خلاقی که داریم روز به روز توسعه دهیم و این توسعه ادامه پیدا خواهد کرد و قصد ما تجاوز به کشوری دیگر نیست اما نگاه و باور ما آن است که هیچ کشوری جرأت تجاوز به کشور را نداشته باشد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

باید بدون خستگی راهمان را ادامه دهیم چرا که هنوز تا رسیدن به قله راه داریم

پزشکیان ضمن تشکر از همه دست اندرکارانی که با تلاش شبانه روزی این افتخارات را خلق کردند، در خصوص موضوع دستاوردهای فضایی گفت: مجموعه‌های فضایی کشور در حقیقت ما را در ردیف کشورهای قرار می‌دهد که قادرند پروازهایی در حد حتی خارج از جو کره زمین است انجام دهد و این قدرت علمی کارشناسی کشور ما را نشان می‌دهد.

وی‌ادامه داد: دشمنان در گذشته کارهایی انجام دادند که ما نتوانیم روی پای خودمان بایستیم اما توانستیم در جاهایی به علم و توانمندی‌های مورد نیاز دست پیدا بکنیم که اگر در حالت عادی می‌خواستیم حرکت کنیم شاید هیچ وقت این راه را نمی‌رفتیم.

دشمنان می‌خواستند تا ما تولیدات آنها را استفاده کنیم اما الان با افتخار تولید کرده و صادر هم می‌کنیم. از سویی اگر بتوانیم این توانمندی‌ها را در تمام زمینه‌های علمی که الان در کشور است گسترش دهیم، خواهیم توانست این معضلاتی را که امروز مردم عزیز ما دارند با توان همین جوانان، حل کنیم، لذا امیدوارم که این بتواند گسترش پیدا کند و در تمام زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و مسائل مختلفی که این علم و تکنولوژی می‌تواند به آنها کمک کند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

پزشکیان گفت: ما این راهی را که داریم می‌رویم را باید ادامه دهیم زیرا هنوز تا آن قله‌هایی که باید برسیم همچنان راه داریم و در این مسیر نباید خسته شویم، لذا باید پشتیبانی کنیم از این عزیزان تا بستر را برای توسعه و گسترش‌ها و زمینه‌های توسعه وسیعی که در پیش داریم، آماده کنیم.

وی‌ادامه داد: این جوانان ما قادر هستند به تمام آن چیزهایی که لازم است در دنیا دست پیدا کنیم، دست یابند و این باعث افتخار و غرور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار