توزیع ۵۷۰ تن کود کشاورزی میان باغداران پرتقال گیلان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۳۰۱

توزیع ۵۷۰ تن کود کشاورزی میان باغداران پرتقال گیلان

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گیلان از توزیع ۵۷۰ تن کود کشاورزی میان باغداران پرتقال استان خبر داد.

توزیع ۵۷۰ تن کود کشاورزی میان باغداران پرتقال گیلان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه در سال جاری بیش از ۵۷۰ تن کود کشاورزی شامل ازت، فسفات و پتاس در میان باغداران پرتقال در سطح استان توزیع شده، اظهار کرد: شهرستان‌های املش، رودسر و لنگرود در رأس این متقاضیان قرار دارند.

به گفته وی، برای رشد مناسب درختان پرتقال و تقویت آن‌ها جهت پرورش برگ‌ها، کوددهی مناسب و اصولی ضروری است.

 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه استفاده از کودهای مناسب می‌تواند به بهبود کیفیت محصولات و افزایش عملکرد باغات کمک کند، گفت: کود مناسب برای پرتقال باید ترکیبی از عناصر معدنی مانند فسفر، نیتروژن، پتاسیم و سایر مواد معدنی به درجات مساوی و مناسب باشد.

همتی با بیان اینکه سه عنصر اصلی شامل فسفر، نیتروژن و پتاسیم هستند که هر یک در مراحل خاصی از چرخه رشد درختان وارد می‌شوند، افزود: از بین این سه، نیتروژن و پتاسیم از ضروری‌ترین‌ها در این چرخه به شمار می‌روند.

پربازدیدترین آخرین اخبار