
کد خبر:۱۲۲۳۷۶۰
انهدام ۲۴۰ باند سرقت در آذربایجان غربی
رئیس پلیس آگاهی آذربایجان غربی از انهدام ۲۴۰ باند سرقت در استان طی سال جاری خبر داد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ صادق شکری رئیس پلیس آگاهی آذربایجان غربی گفت: در ۱۰ ماهه گذشته ٢۴٠ باند سرقت متلاشی و با ٢٧٨ نفر مالخر برخورد شده است.
وی از کشف ١٠٠ درصدی سرقت به عنف و ۵٩ درصدی کل سرقتها خبر داد و اظهار کرد: ۶٠ درصد سرقتها خرد هستند.
سرهنگ شکری از اجرای ۶٢ طرح عملیاتی در حوزه مبارزه با سرقت و سایر طرحها خبر داد و ارزش ریالی اموال مکشوفه ٩٧٠ میلیارد ریال اعلام کرد.
رئیس پلیس آگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: در حوزه امنیت مردم در جرایم سرقت در ردههای آخر و جزو امن ترین استانهای کشور هستیم.
سرهنگ شکری بیان کرد: در حوزه جرایم جنایی در استان یکی از موفق ترین استانها در کشف جرایم و ١٠٠ درصد جرایم کشف شده است.
وی گفت: جعل ١٠١ درصد و کلاهبرداری ١٠٢ درصد منجر به کشف شده و ٢۴٧ نفر محکوم متواری نیز دستگیر شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.