به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در مصاحبه با خبرنگاران ضمن گرامیداشت اعیاد پربرکت شعبانیه و دهه مبارک فجر ابراز نمود: کارگاه مهارت افزایی طب رزم در راستای پیاده سازی برنامههای ابلاغی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح و سپاه و اجرای تدابیر فرمانده نیروی زمینی سپاه در خصوص ارتقای سطح مهارتهای علمی، دانشی، مهارتی، مدیریتی و تخصصی فرماندهان از امروز به مدت دو روز برگزار میگردد.
وی افزود: این کارگاه علمی و تمرین تخصصی طب رزم مزین به نام " طرح شهید سردار محمدرضا زاهدی" با حضور فرماندهان و مدیران ارشد نیروی زمینی سپاه با بهره مندی از ظرفیت اساتید طب رزم دانشگاههای علوم پزشکی بقیه الله عجل الله تعالی فرجه الشریف و سایر دانشگاههای علوم پزشکی نظیر دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و قم، مراکز تحقیقاتی نظیر مرکز تحقیقات سلامت دفاعی اجرایی شده است.
سردار اخوان در این همایش طی سخنانی در جمع فرماندهان نیروی زمینی سپاه نیز بیان کرد: ارتقای توان رزمی نیرو با رویکرد تحقق فرمان فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در استقرار و توسعه هوش مصنوعی در طب رزم و همچنین ارتقای بهینه سطوح فرماندهی و مدیریت طب رزم نیرو با رویکرد استقرار و توسعه مدیریت بهره وری، تولید دانش و علم نافع در حوزه طب رزم زمینی در سپاه و دست یابی به اهداف سند انتظار این برنامه بزرگ علمی میباشد.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در پایان با تشکر از زحمات اساتید و شرکت کنندگان در این کارگاه، از تلاشهای جهادی دبیر علمی و کمیتههای علمی، اجرائی و پشتیبانی این کارگاه تقدیر نمود.
در این برنامه علمی ۳۰ نفر از استادان طب رزم در قالب برگزاری ۱۲ پنل علمی و ۲۴ کارگاه تخصصی برای دانش افزائی فرماندهان و رزمندگان بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه به بیان مطالب علمی و آخرین دستاوردهای حرفهای تخصصی برای شرکت کنندگان پرداختند. در روز نخست این دوره، کارگاه علمی، معاون محترم سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه و مسئول رزم زمینی ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان ناظر حضوری فعال داشتند.
بیمارستان صحرایی امام حسین علیه السلام یکی از بیمارستانهای صحرایی در دوره دفاع مقدس میباشد و هم اکنون یکی از موزهها و یادمانهای به جای مانده از دفاع مقدس میباشد که هرساله پذیرای تعداد زیادی از راهیان نور از سراسر کشور میباشد.